FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CHIAJNA 2-1

FC VOLUNTARI - CHIAJNA 2-1 // Cristiano Bergodi, după succesul din derby-ul Ilfovului: „Am făcut o bună reclamă fotbalului românesc” :D

Cristiano Bergodi // FOTO: GSP
Cristiano Bergodi // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 mai 2019 23:10

Cristiano Bergodi, antrenorul celor de la FC Voluntari, a fost extrem de mulțumit de modul în care jucătorii săi au reacționat în partida câștigată contra Concordiei Chiajna, scor 2-1 (Tudorie '83 '90+1 / Grădinaru '1). 

„Au fost multe ocazii în acest meci, cred că am făcut o bună reclamă fotbalului românesc. Golul primit în minutul 1 a fost un duș rece, dar le-am spus jucătorilor la pauză să rămână calmi, pentru că meciul e lung. Băieții mei au dat dovadă de caracter. A fost un meci de infarct, dar am câștigat trei puncte imense.

Mă gândesc doar să o salvez pe Voluntari. M-am întors aici, la munca de jos, și fac tot posibilul să salvez echipa”, a spus Cristiano Bergodi, la Look Sport.

„Îmi felicit coechiperii, le mulțumesc pentru acestă seară frumoasă. S-a văzut dăruirea, așa trebuie să jucăm fiecare meci. Sperăm să continuăm la fel în următoarele meciuri”Alexandru Tudorie, marcatorul celor două goluri ale Voluntariului

Vezi AICI clasamentul LIVE din play-out

Citește AICI cronica meciului FC Voluntari - Concordia Chiajna 2-1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ciobanul.gheorghe
ciobanul.gheorghe  •  16 Mai 2019, 09:57

Da Domnule Bergodi, Ați făcut ceva nemaintalnit! Un derby cu 150 de spectatori, telespectatori, staff, ziariști, etc. Ați inventat un nou derby intre cele mai iubite comune din jurul Bucureștiului! Și tu deasemenea ești un mare antrenor italian precum Mangia, Zenga, alde Nicolo Napoli. Daca erați buni erați la echipe mari și cu rezultate. Zenga a retrogradat în Seria A iar restul enumerați mai sus niste fantome apuse ale fotbalului italian al anilor 90! A dat foamea și în italieni de ajung sa vina in Romania sa antreneze comune! Nivelului fotbalului românesc este "ridicat" și de voi marii antrenori străini și importurile de jucători de pe Facebook!

ciobanul.gheorghe
ciobanul.gheorghe  •  16 Mai 2019, 09:52
Postat de gardenparty pe 16 Mai 2019, 06:51

S-a uitat cineva la Voluntari-Chiajna?

Da, s au uitat cred că vreo 15-20 de asistati social de peste 50;de ani

gardenparty
gardenparty  •  16 Mai 2019, 06:51

S-a uitat cineva la Voluntari-Chiajna?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează