FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - DINAMO 2-4

FC VOLUNTARI - DINAMO 2-4. 3 concluzii dintr-o partidă care nu trebuia să spună nimic: marele plus al lui Florin Bratu și care sunt posturile HORROR

Articol de - Publicat vineri, 13 aprilie 2018 21:59

Dinamo a făcut spectacol în deplasarea de la Voluntari, 4-2. 

Deși au întâlnit un adversar modest, care s-a autodistrus sistematic prin gafele din defensivă, jocul echipei lui Bratu arată din ce în ce mai bine și face puțin nedreaptă prezența roș-albilor în play-out.

Chiar new Dinamo. marele plus al lui bratu

Bratu a surprins în echipa de start, alegând să folosească din nou mai mulți jucători tineri, Alin Dudea, Ricardo Grigore și Robert Moldoveanu. Niciunul dintre ei nu a dezamăgit.

Folosit în locul lui Olteanu, Ricardo Grigore a avut o evoluție sigură, la chiar primul său meci ca titular în Liga 1. Cu excepția unor ezitări din prima repriză, Dudea a avut și el o evoluție convingătoare, în timp ce Moldoveanu, deși nu a marcat, a fost extrem de activ în ofensivă.

Bratu i-a dat 30 de minute și tânărului Ion Gheorghe, aflat la al doilea meci din Liga 1, după ce evoluase chiar într-un derby cu FCSB.

De unde atâta energie?

Dinamoviștii au surprins plăcut la Voluntari și prin vitalitatea nebănuită de care au dat dovadă 80 de minute din meci. Fotbaliștii lui Florin Bratu au alergat neîntrerupt, făcând uitate problemele fizice din timpul mandatului lui Miriuță. 

Dinamoviștii par să contrazică astfel vocile care spuneau că echipa nu va arăta nicio motivație în play-out. Extrem de alerți și determinați, dinamoviștii arată exact contrariul: vor să domine autoritar play-out-ul și nu concep să devină echipa cu cea mai prostă clasare din istorie.

Katsikas și Marici, horror

În ciuda scorului convingător, fundașii centrali ai lui Dinamo au suferit încă o dată. Marici și Katsikas, imobili și precipitați, au fost în repetate rânduri depășiți și au generat puținele ocazii ale gazdelor. De altfel, grecul a greșit flagrant și la golul doi încasat de dinamoviști pe final. 

Cum nici Mihai Popescu nu a impresionat în meciurile din 2018, devine clar că Bratu&Co trebuie să întărească serios axul central al apărării în perspectiva sezonului viitor. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
redbuldog
redbuldog  •  14 Aprilie 2018, 09:28

Pe centru ar mai fi soutii,vor reveni si Dima si Ciubotariu..probleme vor fi pe flancuri,caci Corbu. si Olteanu nu prezinta siguranta si constanta,iar in poarta prin plecare lui Penedo se creaza o gaura imensa,imposibil de remediat cu variantele ,,interne" Mutiu si Popescu!Si Nemec o sa fie o pierdere mare asa ca vor trebui sa mai aduca un varf,pentru un lot echilibrat,cu care sa te bati la podium...

bendyx066
bendyx066  •  14 Aprilie 2018, 09:21
Postat de Marian Radu pe 14 Aprilie 2018, 08:02

FCDB (dinamo) a redevenit "real" de Romania : BLATURI, blaturi, blaturi, ....

Statistica doare asa-i? 48-43!!! DDB:))) Ia-ți vesta azi!!

1097206450303911
Grozavu Adrian  •  14 Aprilie 2018, 08:14

Jurnalistule, care nu intelegi ce scrii, fundasii aia centrali de care pomenesti au trebuit sa ,,ajute,, copiii dupa margine care ,,jucau,, fundasi laterali !!!! Cei doi fundasi laterali, JURNALISTULE, sunt de fapt tot fundasi centrali !!!! Bine, este oportun sa inteleaga lucrurile astea cei ce se pricep la fenomen, nu JURNALISTII de la gsp !!!!! Cand ,,desfaci,, legatura din mijloc ca sa acoperi si flancurile, aici intervine ,,maiestria,, antrenorului care a gandit asezarea respectiva, atunci, ziaristule care esti ziarist, e mai greu sa-ti mearga si jocul !!!! Efortul este cam dublu !!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close