FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

FCSB a ajutat-o pe Dinamo și își poate duce rivala în play-off » Cum arată clasamentul și duelul pentru primele 6 locuri

Articol de GSP - Publicat marti, 12 decembrie 2017 09:32

Dinamo s-a impus cu FC Voluntari, 2-0, și a profitat de înfrângerea celor de la FC Botoșani, 0-3 cu FCSB.

Astfel, echipa antrenată de Vasile Miriuță este tot mai aproape de un loc de play-off, fiind la două puncte de locul 4, FC Botoșani, și la un punct de locurile 5 și 6, Viitorul și Astra.

Etapa viitoare, Dinamo ar putea întra pe locurile de play-off. Formația lui Vasile Miriuță se va duela cu ACS Poli Timișoara, luni. O victorie dinamoviștilor și o înfrângere a Viitorului cu FCSB ar duce la urcarea în clasament a lui Dinamo.

În plus, Astra și FC Botoșani se vor duela în meci direct în etapa următoare, partidă de care ar putea profita trupa lui Vasile Miriuță.

În continuare, Dinamo are un program dificil, cu meciuri cu CSU Craiova, FCSB și Astra, dar poate profita de meciurile directe dintre celelalte rivale pentru play-off, având o șansă mare a intra în primele 6 locuri.

 MECIURILE ECHIPELOR CARE SE LUPTĂ PENTRU PLAY-OFF

FC Botoșani: Astra (d), Juventus (a), Poli Iași (d), Viitorul (d), Gaz Metan (a)

Viitorul: FCSB (d), Astra (a), Juventus (d), FC Botoșani (a), CSM Poli Iași (d)

Astra: FC Botoșani (a), Viitorul (d), Gaz Metan (a), CFR Cluj (a), Dinamo (a)

Dinamo: ACS Poli (d), CSU Craiova (a), Chiajna (d), FCSB (a), Astra (d)

Clasament Liga 1

clasament

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (16)
blocatu
blocatu  •  12 Decembrie 2017, 22:03
Postat de dinamo100 pe 12 Decembrie 2017, 13:51

programul lui Dinamo pare mai dificil decat al contracandidatelor, dar speranta moare ultima. Nu cred ca Viitorul poate pierde locul de play-off, doar Botosani si Astra sunt mai fluctuante.

sunt de acord! dinamo are meciuri tari! afara de cel de la Timisoara, care nu se stie nici ala cat e de accesibil, dar in fine, pe hartie este, restul sunt meciuri infernale!

geo.b.
geo.b.  •  12 Decembrie 2017, 16:27

" FCSB a ajutat-o pe Dinamo.......".Aiurea.Fcsb s-a ajutat pe ea,nu a ajutat pe nimeni altcineva.Dimpotriva.daca erau ei pe primul loc la 5-6 puncte de a doua clasata,n-ar fi avut ei nici o tragere de inima,tocmai sa-si umileasca marea rivala.

mosvasile
mosvasile  •  12 Decembrie 2017, 14:53

Aiurea!Titlul corect ar fi: "Formidabil! Nemaipomenit! F.C.Botosani a ajutat-o pe FCSB! Ajutand-o pe FCSB,a ajutat-o si pe Dinamo"!... Or fi de la "Crucea Rosie",aia de la Botosani!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează