FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB a făcut o superafacere! A transferat fotbalistul care a fost în dream-team-ul campionatului: "E un tanc în apărare"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 septembrie 2017 09:32

Aproape două luni a durat telenovela Bogdan Planici la FCSB, dar Nicolae Dică abia acum poate răsufla ușurat! Zilele trecute, fundașul central sârb mult dorit de antrenor, dar și de Mihai Stoica a primit "cartea verde" de la fostul său club, Vojvodina, iar toate actele au fost înregistrate la Liga Profesionistă de Fotbal.

Sârbul a ajuns la FCSB din postura de star, iar asta e o urmare a faptului că în sezonul trecut a fost în "dream-team-ul" Serbiei.

În sezonul trecut, Planici a fost ales de Liga Profesionistă printre cei mai buni 11 jucători din 2016-2017! Bogdan a fost ales în centrul apărării alături de Bojan Ostojici de la Partizan.

Din cea mai bună echipă au făcut parte 5 jucători de la Partizan, 2 de la Steaua Roșie, 3 de la Vojvodina și unul de la Voždovac: Zoran Popovici (Voždovac) - Miroslav Vulicevici (Partizan), Bogdan Planici (Vojvodina), Bojan Ostojici (Partizan), Dușan Andelkovici (Steaua Roșie) - Filip Malbasici (Vojvodina), Everton Luiz (Partizan), Mitchell Donald (Steaua Roșie), Leonardo (Partizan) - Aleksandar Palocevici (Vojvodina), Uroș Durdevici (Partizan)
Antrenor: Marko Nikolici (Partizan)

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor de azi și în Gazeta Digitală cum e caracterizat Planici de unul dintre jurnaliștii sârbi contactați de GSP: "E un tanc în apărare".

300.000 €a plătit FCSB celor de la Vojvodina în schimbul lui Planici

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (63)
sexilian
sexilian  •  06 Septembrie 2017, 18:13

la banii astia sigur e tractor universal 50

sexilian
sexilian  •  06 Septembrie 2017, 18:11

vopseaua e noua, sub ea ce este.........

pantokrator
pantokrator  •  06 Septembrie 2017, 17:23

Vă plac scărțele apărate de portarul decăcat Niță în finalurile de meci de cumetrie !!? …. Vai de fotbalul din România condus de *** de la FRF și Ligă, Iorgulescu, Burleanu, Deaconu și de Gigi Becali !!@ ***, *** care va ajută să stați pe podium, hoților!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează