FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB a intrat pe fir pentru transferul lui Rotariu » Becali anunță: "Știu că are probleme în Belgia"

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 august 2017 18:42

Dorin Rotariu a fost anunțat de conducerea lui Brugges că poate să-și caute echipă, pentru că nu intră în vederile antrenorului Ivan Leko.

Mircea Rednic îl dorește foarte mult la Mouscron, dar pe fir a intrat și FCSB. Gigi Becali spune că a auzit de problemele pe care le are fostul mijlocaș de la Dinamo în Belgia și pare dispus să-l aducă la echipa pe care o finanțează.

"Am auzit că are probleme şi că vor să îl vândă belgienii pe Rotariu. Este un jucător bun, mi-a plăcut mereu, dar nu vreau să vorbesc acum despre transferul său", a declarat Becali pentru Fanatik.

2.000.000 €i-a plătit Brugge lui Dinamo pentru Rotariu

1 gol
în 12 meciuri jucate în prima ligă belgiană are Rotariu în sezonul trecut pentru Brugge

2.500.000 €e cota de  transfer a lui Rotariu, conform transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (80)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  20 August 2017, 10:16

Ce sa caute ratatul asta la Steaua?

merace
merace  •  19 August 2017, 22:52

Era o vreme cand vedete de presa in fotbal erau jucatorii, pentru prestatia lor pe teren. Azi au ajuns vedete si patronii, pentru smecheriile lor de facut bani cu fotbal. Dar ce fac patronii sunt afaceri, nu fotbal. De ce naiba gazetele de sport scriu despre afaceri, cand ar trebui sa scrie despre sport?!

iosif._vs
iosif._vs  •  19 August 2017, 21:56
Postat de Helen White pe 19 August 2017, 20:30

Pai ii da Gigi 3 lei lui Ionuut si se rezolva .

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (80)
Comentează