FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB a primit răspunsul! Ce a decis fundașul pentru care insistă MM Stoica și Dică

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 27 iunie 2017 15:28

Așa cum GSP.RO a anunțat în exclusivitate, FCSB a încercat în aceste zile un nou asalt la Frederico Venancio, 24 de ani. Totuși, fundașul portughez a refuzat din nou să joace la echipa roș-albastră, informează azi A Bola.

Echipa roș-albastră oferea 100.000 de euro pentru un împrumut pe un an și 700.000 de euro în vară, pentru un transfer definitiv.

Vitoria Setubal, clubul care-l deține pe Venancio, ar fi fost dispusă să negocieze cu FCSB, dar Venancio preferă să joace la un club mai important, având oferte din a doua Ligă din Anglia.

2.000.000 €este cota lui Venancio, potrivit transfermarkt.de

Presa din Anglia anunța în urmă cu trei săptămâni că trei echipe din Championship se interesează de situația lui Venancio, Derby, Leeds și Reading.

Frederico Venancio este un jucător trecut între 2011 și 2012 pe la juniorii celor de la Benfica și mai are contract cu Setubal, echipă la care joacă de 5 ani.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
satyricon
satyricon  •  28 Iunie 2017, 19:29

Ce dragut cum comenteaza rin-stii pe aici, s-a umflat ciorba in ei! Comenteaza sustinatorii gloatei de cotarle, non-campioni de mai mult de 10 ani si nulitati in Europa :)))))))))))))))))))))))))))))

oricare
oricare  •  27 Iunie 2017, 17:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romeverest
romeverest  •  27 Iunie 2017, 17:16

Pana si portughezii s-au lamurit ca o echipa din a doua Liga din Anglia este mai importanta decat Fcsb !!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close