FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - POLI IAȘI 1-0

FCSB a revenit pe primul loc, dar Dică e neliniștit: "M-a deranjat mult acest lucru"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 aprilie 2018 22:53

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, e nemulțumit că echipa sa nu a reușit să marcheze golul doi după ce Poli Iași a rămas în inferioritate și speră la o îmbunătățire a jocului elevilor săi. 

"Nu mă așteptam să avem o partidă atât de grea, dar nu am reușit să marcăm și ne-am făcut jocul greu. Știam că cei de la Iași sunt foarte buni pe contraatac. Din păcate, au fost momente din joc în care nu am putut să-i oprim. Am avut 3-4 ocazii mari de a marca, dar din păcate nu am fructificat. Probabil nu se supăra nimeni dacă era 3-0 în minutul 30.

Cel mai important e că am câștigat acest meci. M-a deranjat mult că nu am reușit să marcăm cel de-al doilea gol după ce au rămas cu un om în minus. Trebuie să jucăm mult mai bine dacă vrem să cucerim campionatul

E o presiune mare, ne dorim să câștigăm campionatul. Cei de la Iași au jucat relaxat și asta se vede, plus că au avut o primă mare", a mărturisit Dică, la TV Telekom Sport. 

"Am încredere în Denis, a încercat să ajute echipa. A avut o atitudine bună, dar nu a reușit să marcheze. Să sperăm că ne va ajuta meciurile viitoare să ne îndeplinim obiectivul" Nicolae Dică, antrenor FCSB

"Am avut un schimb de replici cu Flavius Stoican, m-a deranjat ce a făcut, dar o pun pe seama nervilor. Nu comentez arbitrajul, n-am făcut asta niciodată. Nu cred că s-a luat vreo decizie care să strice jocul

Dacă până în minutul 30 era 3-0, nu se supăra nimeni. Cu Craiova trebuie să facem un joc mult mai bun. Oltenii sunt buni pe atac, trebuie să fim mult mai concetrați și să arătăm mult mai bine decât am făcut-o în această seară" " Nicolae Dică, antrenor FCSB

VIDEO cu golurile partidei
Vezi aici cronica meciului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
mountytoma
mountytoma  •  02 Aprilie 2018, 10:47

Iasiul este o echipa foarte buna anul asta, merita pe deplin sa fie in play-off! Dinamo ar fi fost ciuca batailor! Asta nu scuza deloc insa jocul la mica ciupeala al FCSBului! Imi pare rau ca ALibec nu a reusit sa marcheze, nu a jucat rau dar a ratat cam usor. Nu inteleg ce cauta in echipa Ovidiu Popescu... in rest ar trebui schimbata numai motivatia jucatorilor. Daca vrei sa fii campioana trebuie sa iti propui sa castigi cu cel putin 3-0 fiecare meci! Daca nu poti, atunci nu te mai da campion, ciocu' mic! Daca la 1-0 acasa cu adversarul in 10 tu plimbi mingea sa tragi de timp, ar trebui sa iti fie rusine, esti doar o gaina fricoasa!

danut1971
danut1971  •  02 Aprilie 2018, 10:15

comanescu a adus fcsb-ul pe primul loc mai corect

cneius
cneius  •  02 Aprilie 2018, 08:35

Slab, slab, slab. Steaua joaca cu frina de mina trasa. Sint dependenti de Pintili. Mijlocul e praf, apararea scirtiie. Atacul e cum e. Teixeira, Morais si Nedelcu sint iesiti din forma, Alibec mai are si ghinion. Budescu e bun dar incetineste jocul. Apar situatii bune de a marca dar se paseaza lui Alibec sau Budescu in loc sa se joace simplu ceea ce duce la ocazii ratate. Rar vezi o faza-doua lucrate cum trebuie. In ritmul asta, pe care nu-l vad sa se schimbe, nu au nici o sansa la titlu si chiar si locul 2 e in pericol.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează