FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB a transferat un jucător care o refuza ironic acum trei luni! Becali confirmă mutarea-surpriză

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 mai 2017 20:18

Ionuț Larie, 30 de ani, fundașul central al lui CFR Cluj, a semnat cu FCSB chiar înaintea meciului dintre formația ardeleană și Viitorul, care poate decide campioana.

Fotbalistul a fost astăzi la palat pentru a discuta cu Gigi Becali, cele două părți s-au înțeles și din vară Larie va fi jucătorul roș-albaștrilor. Fundașul vine la FCSB din postura de jucător liber de contract, pentru că îi va expira în curând înțelegerea cu CFR Cluj.

Gigi Becali a confirmat realizarea transferului: "Avea băiatul și alte oferte de la alte echipe. Nu e nimic imoral că am semnat cu el înainte ca el să joace cu o contracandidată la titlu. Larie avea oferte de la alte două echipe din România, echipe care sunt contracandidatele noastre la ora aceasta. Mie îmi place de el, eu nu i-am făcut ofertă doar ca să joace bine mâine contra Viitorului".

Lui Larie i se va oferi o primă de instalare de 100.000 de euro și un salariu lunar de 10.000 de euro.

"I-a fost făcută o ofertă și băiatul a acceptat-o. Nu știu de ce nu s-a făcut după meciul cu Viitorul, dar jucătorul a hotărât că aceasta e cea mai bună decizie", a declarat Bogdan Mara, impresarul lui Larie, la TV Digi Sport.

Ionuț Larie e același jucător care a refuzat-o ironic pe FCSB în urmă cu 3 luni, când declara: "La Steaua nu voi merge cu siguranță. Ori la CFR, ori în străinătate. Steaua nu-și permite să mă ia. Nu sunt scump, dar am eu fixurile mele".

35 de meciuri
a prins Larie în acest sezon de Liga 1 pentru CFR Cluj (toate ca titular) și a marcat două goluri

1.000.000 €e cota de transfer a lui Larie, conform transfermarkt.de

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (91)
itrobert
itrobert  •  13 Mai 2017, 08:25

Pentru cineva care nu e interesat de Steaua, FCSB, Becali, Reghe, MM, Prodanca sau Duckadam, acest pseudo ziar online ofera cam cinci minute de lectura... Minunat!

1618597915124142
Alexandru Chis  •  13 Mai 2017, 06:42

Dumnezeu i-a dat lui Larie graiul, ca sa-si ascunda gandurile!

bvd_magheru
bvd_magheru  •  13 Mai 2017, 00:58

Apropo si cu asta am iesit ca nu am timp ca voi ! Pa ! Pe timpul ala toti profesorii si invatatorii aveau o slujba cit de cit bine platita si primeau si un aprtament gratuit . Ma refer la anii 70 ca nu eram copil ca voi in 2017 !

Vezi toate comentariile (91)
Comentează