FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB ajunge la Comisie după ce Becali a citit un articol din GSP: "Nici măcar nu e vorba de ceva xenofob, asta am spus, de fapt"

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 aprilie 2018 11:15

Gigi Becali exclude vehement ipoteza conform căreia FCSB ar urma să fie depunctată și afirmă că CFR Cluj nu are nicio șansă la Comisia de Disciplină. "Nici măcar nu e vorba de ceva xenofob", a declarat Gigi în această dimineață. 

"Am fost trimis la comisii pentru că am spus că noi trebuia să avem mai multe puncte. Am spus că CFR trebuia să fie pe 3 că a fost avantajată de arbitri, după ce am citit ceva în Gazeta Sporturilor. Nu e vorba de nimic xenofob. E o tâmpenie această reclamație, și ăia de pe la Ligă râdeau. Mi s-a spus că am denigrat imaginea fotbalului spunând că ei au fost ajutați de arbitru. 

Petrescu a spus atunci că dacă sunt bărbat să îl sun, așa că asta am făcut. De asta l-am sunat în ziua meciului direct. Și Petrescu l-a contactat pe Dică în ziua meciului.

Oricum, eu m-am retras din fotbal. Vorbesc de lucruri petrecute în mandatul meu. Trebuie să lămuresc lucrurile pe care eu le-am făcut. Despre meciul de diseară cu Viitorul nu vorbesc, întrebați-l pe noul finanțator. Vreau să mă retrag! Nu recunosc acele comisii, sunt comisii care nu judecă lucrurile în mod drept. Niciodată nu m-am regăsit cu FRF, nici măcar când era Mircea Sandu. N-am avut treabă cu ei pentru că ei se cred stăpâni când sunt în funcții și mie nu-mi plac aceste lucruri", a declarat Becali, la TV Digi Sport. 

Vezi și:  CFR cere depunctarea FCSB-ului! Motivele reale din spatele deciziei lui Becali de a se retrage + Reacție dură

  • Plângerea celor de la CFR Cluj a fost făcută pe 28 martie, urmând să fie judecată pe 25 aprilie.

"Eu m-am retras. Nu sunt eu cu finanțele la FCSB, Vasile Geambazi finanțează, n-am dat eu niciun ban în ultimii doi ani. Nu concurez cu nimeni. Vasile Geambazi a continuat ceea ce am construit eu până acum.

Nu știu nimic nici de vreo ofertă pentru Gnohere, pe vremea când eram finanțator nu am auzit nimic despre asta"
Gigi Becali

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
laurentyu1964
laurentyu1964  •  21 Aprilie 2018, 15:18
Postat de ludasmatyi pe 21 Aprilie 2018, 14:11

Ati atacat si jignit o natiune straine cu seful guvernului lor,ati jignit o echipa din tara,facand si pe ei unguri,cu toate ca nimeni nu este ungur in CFR(nici macar maghiar !!) ..chiar daca ar fii,cu ce sint mai prejos ungurii ca machedonii sau romanii...cu ce este mai prejos CFR ca echipa fcsb (echipa romaneasca??)...de ce ar fi mai rusinos si umilitor sa fii ungur??...Dar dincolo de aceste remarci xenofo-rasiste facute de d-voastra,mai negati cele spuse,adica si mintiti !! Cum se impaca aceasta atitudine si comportament cu educatie crestina...cu mersul in biserica?? Mai bine renuntati si la biserica,si atunci poate mai acceptam atitudinea d-voastra.Un om care se crede sfant si crestin are o atitudine complect diferit de masajele facute de d-voastre !!Dumnezeul speram sa va pedepseasca ca sa bagati mintile in cap!!

O natiune de pacalici,cu patronul lor paskany su in 1907 era america aici ,mai bine taceai ,mamica ta nu ti a spus ca atunci cand te simti prost sa nu postezi pe net ca te faci de ras ?

485809194904413
Costel Tudor  •  21 Aprilie 2018, 14:53

Oare cat timp mai acceptam ca acest PUSCARIAS *** , sa jignească si sa insulte pe toată lumea ??? Acest specimen este ajutat si de asa zisa presa sportiva ! Nu am probe , dar am convingerea ca nu fac aceasta mizerie gratis !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10209355191619210
Dani Dany  •  21 Aprilie 2018, 14:23

Oricum daca nici anul asta nu castiga il ciobandante campionatul dupa ce a transferat tot ce e mai bun din tara, o sa ramana in istorie ca pacaliciul fotbalului romanesc...:)))))))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează