FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, DUMINICĂ, 2 APRILIE, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

FCSB, amenințată de unde se aștepta mai puțin înaintea derby-ului cu Dinamo: "Ne ne interesează denumirea, trebuie să o batem!"

FOTO: ALEX NICODIM
FOTO: ALEX NICODIM

Articol de GSP - Publicat joi, 30 martie 2017 17:09

Iordanianul Thaer Bawab, care a petrecut jumătate de sezon la FCSB în urmă cu un an, și-a amenințat fosta echipă înaintea meciului direct de duminică. 

"Pentru mine, experiența de la ei nu a fost bună și pentru asta am dorit să vin la Dinamo, să arăt ce știu să fac.

Pe noi nu ne intereseză denumirea, sunt aceiași jucători și trebuie să-i batem", a spus Bawab astăzi, conform TV Dolce Sport.

"De când am venit eu, am bătut FCSB de trei sau patru ori , așa că este sigur că suntem favoriți" Adam Nemec

  • FCSB - Dinamo se joacă dumincă, de la ora 20:30, pe Arena Națională. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și Look TV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  30 Martie 2017, 20:00
Postat de travka pe 30 Martie 2017, 18:36

hai ca mai vb dupa meci intelijentule, fanu nambar oan a lu *** salvatoru care de fapt o sa va bage in faliment, asculta la mine, dupa ancheta cu frauda de 4 mil de euro dinamu intra in insolventa, neaghinita la puscarie si practic asta inseamna faliment pt voi si liga 5 langa Rapid, negoita va fi Moraru 2

NU vorbi de funie în casa spânzuratului. Lui Gigi i s-a vândut numai carcasa Stelei. ... Ce are Gigi nu e Steaua. Logic, şi FeCe-***-Buc. trebuie trimisă în Liga a IV-a. :)))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei.f
andrei.f  •  30 Martie 2017, 19:58

dinm0 e slabă dacă, nici împinsă de la spate de un arbitru hoţ, nu a reuşit să elimine Craiova !

fangigi
fangigi  •  30 Martie 2017, 19:11

fcsb! :))))))))))))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează