FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Antoine Griezmann, încântat de calitățile virtuale ale lui Dennis Man! Postarea campionului mondial pe Instagram

Articol de GSP - Publicat marti, 16 aprilie 2019 09:26

Atacantul Antoine Griezmann, campion mondial cu Franța în 2016, este un fan al jocului Football Manager și apreciază calitățile din simulator ale atacantului lui FCSB, Dennis Man, 20 de ani.

Antoine Griezmann, vârful lui Atletico Madrid, a postat pe Instagram o captură din Football Manager 2019 cu salvarea lui din cariera de antrenor la Arsenal. Pe banca de rezerve a formației făcute de starul din atacul campioanei mondiale Franța apare și Dennis Man, jucătorul lui FCSB.

Asta înseamnă că atacantul lui Atletico a fost impresionat de stelist și l-a transferat în Premier League.  

Football Manager este cel mai realist și apreciat simulator în care utilizatorii devin antrenorii unui club. Poți face transferuri, dai ordine de meci, ai nenumărate opțiuni de a seta antrenamentele și tactica. 

fm2019 

Dennis Man, wonderkid în JOC

Dennis Man, 20 de ani, este considerat un „wonderkid”, un copil-minune, de către cei care au alcătuit actuala bază de date a Football Manager. 

Are la începutul jocului o valoare de 1,8 milioane de euro, dar e setat să se dezvolte considerabil în orice salvare și să ajungă astfel un star mondial. 

Printre cele mai bune „rating-uri” ale fotbalistului la startul jocului sunt, în ordine descrescătoare, determinarea (16), rezistența la efort (15), finalizarea (14), tehnica (14), viziunea (14), agilitatea (14) și plasamentul (14). Nivelul maxim pentru fiecare calitate este 20. 

dennis man

La începutul jocului, pentru a-l transfera pe Dennis Man o echipă trebuie să plătească aproximativ 4 milioane de euro. În realitate, Gigi Becali cere 30-40 de milioane de euro.

Citește și:

Gigi Becali decide, MM Stoica și Mihai Teja plătesc! Ce se întâmplă cu varianta Marius Șumudică la FCSB

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (19)
113087319635072
Constantin Constantin  •  16 Aprilie 2019, 16:02
Postat de cobra_z pe 16 Aprilie 2019, 10:10

o exprimare corecta era " Antoine Griezmann apreciaza calitățile de simulator ale atacantului lui FCSB, Dennis Man, 20 de ani."

Macar nu stie nimeni , daca e unul si acelasi de la Atletico ....userul cu acel nume il poate face si Prodanca ....

gido
gido  •  16 Aprilie 2019, 15:45

asa cum calitatile ''virtuale''ale lui man sunt senzationale , asa va lua si jiji la vanzarea lui ... 100 mil euro ''virtuali''...c-asa e-n gaming ...

dakesis
dakesis  •  16 Aprilie 2019, 12:14

jurnalsimul a ajuns sa faca preluari din social media si gaming. Atat de jos s-a coborat...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează