FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Ministerul Sănătății face anchetă după ce FCSB a fost exceptată de la carantinare la revenirea în România

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2021 14:48 / Actualizat marti, 23 februarie 2021 15:31

Ministerul Sănătății a început o anchetă după ce, în ianuarie, FCSB a fost exceptată de la carantinare la revenirea din cantonamentul din Turcia, țară aflată atunci pe lista galbenă. Venirea dintr-o asemenea destinație, fără a fi într-o delegație oficială sau a participa la o competiție sportivă, ar fi trebuit să ducă la 14 zile de carantină.

Gazeta Sporturilor a trimis pe 15 ianuarie un mail către biroul de presă al Ministerului Sănătății pentru a cere informații despre revenirea echipei FCSB din cantonamentul din Turcia și exceptarea carantinării acesteia. 

Ministerul Sănătății, anchetă după cantonamentul susținut de FCSB în Turcia

Ministerul Sănătății a răspuns abia astăzi solicitării ziarului, spunând că derulează o anchetă cu privire la acest caz, urmând ca rezultatele să fie publicate la finalul acesteia.

Având în vedere solicitarea dumneavoastră transmisă Ministerului Sănătăţii,  vă informăm că în urma cererii unui punct vedere experților din cadrul Direcției de Sănătate Publică a Municipiului București, vă comunicăm următoarele

În data de 14 ianuarie 2021 membrii delegației sportive FCSB au revenit în România venind din Turcia și au prezentat reprezentanților Direcției de Sănătate Publică a Municipiului București, care desfășoară activitate pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, dovada participării la o competiție sportivă internațională desfășurată în perioada 03 ianuarie 2021 – 14 ianuarie 2021 în Belek – Antalya. 

De asemenea, managerul general al clubului a declarat că, pentru participarea la această competiție «au fost efectuate teste COVID-19 pentru toți jucătorii și membrii echipei tehice care au participat la turneul Corendon Cup, toate rezultatele find negative»

Ministerul Sănătății derulează o anchetă pentru a clarifica toate aspectele legale de cazul semnalat de dumneavoastră
- răspuns Ministerul Sănătății

„Dacă 15 cluburi nu se duc (nr. la pregătire în străinătate) pentru că sunt unii proști nu înseamnă că noi am fentat legea. Nouă ni s-a permis din start, ni s-a zis așa: «dacă stați singuri în hotel, aveți test negativ, călătoriți cu charter, atunci e OK». Citește în lege!

Un avocat important mi-a zis că ce nu e interzis de lege înseamnă că e permis. Dacă ar fi scris acolo competiție internațională oficială, da, atunci nu aveam ce să facem! Noi am avut invitație de la baza sportivă unde am stat!”, spunea Gigi Becali, pentru GSP.ro despre situația legată de carantinarea echipei.

VIDEO Ilie Stan speră ca FCSB și Steaua să fuzioneze: „Nu mai există spiritul Stelei”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Dosar penal pentru Florinel Coman! Fără permis, vedeta lui FCSB a gonit pe autostradă cu 165 km/h » Reacția lui Gigi Becali

Rădoi îl ignoră pe Becali! Analiză pe fiecare post: FCSB, nici măcar un titular la națională în martie! Cum va arăta „11”-le României

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (70)
carlos13
carlos13  •  23 Februarie 2021, 19:03
Postat de florar pe 23 Februarie 2021, 18:58

Și eu spun că Talpan nu este interesat de adevăr...De altfel Talpan in 2003 era jurist CSA !!! Ce sa mai zic de contractele de închiriere a stadionului!!! ????Și sunt deștepți in Romania care nu înțeleg că Talpan daca este adevarat ce spune este primul vinovat!!!!Talpan că jurist CSA trebuia să reacționeze de la angajarea la CSA daca Steaua a fost furată!!!!

corect ,toata lumea era bucuroasa ca au scapat de 5 mil datorii si cica l-au fraierit pe jj !

florar
florar  •  23 Februarie 2021, 18:58
Postat de carlos13 pe 23 Februarie 2021, 18:54

asa ,si !? de cine erau angajati ?de mine? pe cine dam vina ? cand angajezi un om o faci cu buna stiinta ,nu!? bine ca nu dau vina pe vreme ,karma si cresterea francului elvetian ...povesti !

Și eu spun că Talpan nu este interesat de adevăr...De altfel Talpan in 2003 era jurist CSA !!! Ce sa mai zic de contractele de închiriere a stadionului!!! ????Și sunt deștepți in Romania care nu înțeleg că Talpan daca este adevarat ce spune este primul vinovat!!!!Talpan că jurist CSA trebuia să reacționeze de la angajarea la CSA daca Steaua a fost furată!!!!

carlos13
carlos13  •  23 Februarie 2021, 18:58
Postat de florar pe 23 Februarie 2021, 18:54

Ministerul Sănătății din Romania ar trebui să aibă aceleași preocupări cu Ministerele Sănătății din Spania sau Anglia...

in Romania multe "ar"trebui dar nu se fac...

Vezi toate comentariile (70)
Comentează