FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ, DUMINICĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.

FCSB cere arbitri străini în meciul cu CFR! Clujenii au pus două condiții clare

Articol de GSP - Publicat luni, 23 aprilie 2018 11:57

FCSB și CFR Cluj se joacă duminică, de la ora 20:45. Cele două echipe se află în fruntea play-off-ului Ligii, iar echipa roș-albastră are două puncte în plus față de clujeni.

Oficialii FCSB au trimis o cerere către CFR Cluj pentru ca meciul de duminică să fie condus de o brigadă din străinătate. Clujenii, prin Bogdan Mara, directorul sportiv al echipei, au declarat că sunt de acord, dar doar dacă arbitrul este din primele cinci campionate ale Europei și are ecuson FIFA.

"Da, am primit o cerere de la FCSB prin care solicită un arbitru străin. Noi suntem de acord, dar vrem să fie din primele cinci campionate al lumii și să aibă ecuson FIFA. Astfel nu vor mai exista scandaluri dacă apar greșeli.

Nu știu ce vrea FCSB. În cererea anterioară, la care am și răspuns, FCSB a spus că pot fi arbitri din Israel, Polonia sau Bulgaria. Noi credem că arbitrii români sunt mai valoroși. Așa că poate fi un arbitru român sau unul cu un nivel ridicat, ca să nu mai existe discuții. Dacă nu se acceptă condițiile noastre, sper ca FRF să delege un arbitru competent", a declarat Bogdan Mara la TV Digi Sport.

Citește și: Declarații furibunde ale lui Dan Petrescu: "Suntem furați pe față! Nu mai pot să continui aici! Steaua e cea mai avantajată"

  • FCSB - CFR Cluj se joacă duminică, 29 aprilie, de la ora 20:45. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (64)
martinpen
martinpen  •  24 Aprilie 2018, 10:20

Mai nou, fcsb a reclamat declaratia lui Dan Petrescu si au cerut suspendarea acestuia cu 16 etape, amenda 300.000 si 3 puncte scazute in clasament... Sa vedem daca presa scrie.

tonyys
tonyys  •  24 Aprilie 2018, 09:11

Extrem de ciudat cum viitorul in play-off a fost una dintre cele mai bune echipe pierzand doar cu cfr iar pe de alta parte cfr, una dintre cele mai slabe a castigat in play-off doar cu viitorul, neluand in considerare victoria din.min 93 cu iasi dupa un fault in atac.

tonyys
tonyys  •  24 Aprilie 2018, 09:09

Cfr pune conditii ca sa fie siguri ca nu se pot aduce arbitrii straini ca sa fie pus kovacs care va inventa un 11m pt dan penalty et comp.

Vezi toate comentariile (64)
Comentează