FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR, SÂMBĂTĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

FCSB - CFR CLUJ. Budescu are concurență serioasă » Cine îi poate lua fața vedetei lui Becali

Articol de - Publicat joi, 08 februarie 2018 12:48

Derby-ul etapei produce emulație inclusiv în rândul caselor de pariuri din întreaga lume. Bookmakerii au introdus în oferta întâlnirii dintre Steaua și CFR Cluj mai multe pariuri destinate derby-ului de sâmbătă.

"Joacă formațiile de pe primele două locuri, e cel mai important meci al campionatului. Sunt orgolii mari, fiecare echipă îşi doreşte să câştige. Trebuie să jucăm mai bine decât am făcut-o cu Chiajna pentru a obţine un rezultat bun. Steaua are un mijloc incredibil, un lot puternic și poate crea probleme", spune Dan Petrescu.

Chiar dacă CFR e pe primul loc în Liga 1, în acest moment FCSB e favorita caselor de pariuri. Steliștii au cota 2,45 pentru un succes în derby, în timp ce clujenii au o cotă foarte mare pentru un succes la București, cota 3,35. Interesant e că George Țucudean e principalul favorit să înscrie! Al doilea golgeter al Ligii 1, cu 11 goluri în actualul sezon, după absentul Gnohere (12 goluri), are cea mai bună cotă pentru a puncta în poarta roș-albaștrilor. 7,50 este cota atacantului de 26 de ani să înscrie, urmat de Florin Tănase, Budescu și Dennis Man, fiecare primind cota 8,00.

Deși s-au impus greu, 2-1, în fața celor de la Mediaș, Nicolae Dică știe că echipa sa are încă probleme, pe care ar vrea să nu le mai vadă în teren la meciul cu CFR: "Nu reuşim să câştigăm dueluri aeriene şi asta mă supără, avem fundaşi cu talie. Sper că vom regla aceste probleme pe parcursul campionatul. Îmi doresc mai mult şi pe faza ofensivă! Nu am cum să fiu mulțumit de cum arată echipa, dar trebuie să luptăm pentru a câștiga partida cu CFR, de sâmbătă seară". 

Citește și: FCSB pierde teren în lupta pentru titlu! Două case de pariuri o dau favorită pe CFR Cluj

5 PARIURI SPECIALE LA DERBY

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
sexilian
sexilian  •  09 Februarie 2018, 09:27

puneti drojdie de bere pe budescu si alibec scrie pe el,aveti ochi la faramat........

haideusicfr
haideusicfr  •  08 Februarie 2018, 19:52
Postat de of_cati_incapabili pe 08 Februarie 2018, 15:18

Deci, cine ii poate lua fata lui Budescu? Ca nu am inteles din articol...ma poate ajuta cineva?

Domnul Craitoiu il recomanda pe Tucudean.

haideusicfr
haideusicfr  •  08 Februarie 2018, 19:41
Postat de of_cati_incapabili pe 08 Februarie 2018, 15:18

Deci, cine ii poate lua fata lui Budescu? Ca nu am inteles din articol...ma poate ajuta cineva?

Pana fuge Budescu de la un careu la altul , transpira si scoate limba ,Deac face trei tururi de stadion .Si nu e vorba numai de asta.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează