FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ, SÂMBĂTĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK

FCSB - CFR CLUJ // Dan Petrescu pune presiune pe Nicolae Dică: "Dacă nu câștigi trofee, pleci!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 februarie 2018 14:07

Dan Petrescu, tehnicianul celor de la CFR Cluj, a vorbit despre derby-ul cu CFR Cluj de sâmbătă seara. 

"Urmează să iau o decizie în privința jucătorilor pe care îi voi folosi. Trebuie să fim bine organizați, să știm ce să facem în ofensivă. Sper să fim pregătiți pentru atacul pe care FCSB îl va avea mâine. Nu înseamnă că dacă Alibec și Gnohere nu joacă nu mai sunt puternici, toți jucătorii de atac pot face diferența. Dennis Man, Budescu sunt jucători care pot face diferența.

Și noi avem obiectiv să luăm campionatul, dar nu e stresul care este la Steaua. La CFR nu e presiunea de acolo. La Steaua e ca la Real Madrid. Ca antrenor, dacă nu câștigi trofee, pleci. N-ar fi o tragedie nici pentru el chiar dacă nu va la campionatul, e un antrenor tânăr care deja are rezultate bune, a dus echipa până în primăvara europeană. 

Nu e un meci decisiv, mai avem încă 12 meciuri după această partidă. E un meci foarte important, dar nu decisiv. Micile detalii vor face diferența", a declarat "Bursucul", în cadrul unei conferințe de presă.

Petrescu are și motive de îngrijorare înaintea derby-ului cu FCSB: vremea nu i-a lăsat pe jucătorii săi să se antreneze așa cum și-ar fi dorit în această săptămână. 

"Sper că jucătorii mei vor arăta mai bine la ora meciului, azi nu i-am văzut prea bine la antrenament. Sunt puțin supărat că nu am reușit să ne antrenăm așa cum am vrut în cursul acesei săptămâni, vremea nu ne-a lăsat, terenul a fost acoperit de apă.".

...despre arbitraj: "Vreau să fie un meci în care toată lumea să fie mulțumită și sper ca după meci să nu vorbim de arbitraj"

"N-am înțeles de ce n-am voie să antrenez la Rapid dacă am jucat la Steaua. Nu înțeleg această mentalitate. Eu dau maximum peste tot pe unde voi antrena. Trecutul nu se uită, am crescut la Steaua, știu ce înseamnă spiritul stelist, dar mă voi gândi doar la CFR Cluj. Dacă suporterii lor mă vor înjura, asta e." Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

"Vârsta nu contează la fotbal. Cel mai în formă jucător de la FCSB e Teixeira, care are 37 de ani. Toți jucătorii noștri sunt foarte buni, au un spirit foarte bun. Steliștii au o medie de vârstă mai mică decât noi, dar și noi avem un lot foarte bun. Mi-am dorit foarte mult jucătorii care au venit la noi în această iarnă" Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

"Ciprian Deac a fost cel mai valoros jucător al nostru în prima parte a campionatului. Rămâne să demonstreze asta și în acest an pentru că nimeni nu are locul asigurat la CFR Cluj" Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

  • FCSB - CFR Cluj se joacă sâmbătă, de la ora 20:45. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

Vezi și: Nicolae Dică știe cum să o blocheze pe CFR Cluj: " Am pregătit tot, sper să nu ne surprindă cu ceva" » Ce soluție a găsit pentru ofensivă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
zagna
zagna  •  09 Februarie 2018, 17:35

Bursuc, vezi ca de aci pleci cu coada intre picioare chiar daca ei campionatul !

indolentu
indolentu  •  09 Februarie 2018, 14:59
Postat de khal_37 pe 09 Februarie 2018, 14:55

Petrescu vorbea la superlativ...despre esecurile sale multiple de-a lungul carierei.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  09 Februarie 2018, 14:58

la steaua e ca la Real Madrid .. LOL ! la steaua face ciobanul echipa si daca nu a facut-o bine il demite pe antrenor...sau in cazuri speciale pe secund ca pe antrenorul principal nici nu stie cum il cheama. nu e ca nicaieri altundeva in lume.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează