FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ, SÂMBĂTĂ, 10 FEBRUARIE, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

FCSB - CFR CLUJ // Nicio șansă! Cei mai valoroși jucători din lotul lui CFR nu au câștigat niciodată cu FCSB

Deac valorează 1,4 milioane de euro pe transfermarkt, acesta fiind al doilea jucător din lot, după Alexandru Ioniță, 1,5 milioane // FOTO: Raed Krishan
Deac valorează 1,4 milioane de euro pe transfermarkt, acesta fiind al doilea jucător din lot, după Alexandru Ioniță, 1,5 milioane // FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 07 februarie 2018 15:11

Ciprian Deac și Emmanuel Culio sunt cei mai experimentați jucători din lotul CFR-ului care n-au câștigat niciodată în fața roș-albaștrilor.

Cu 212 jocuri în Liga 1, Ciprian nu a câștigat niciodată împotriva roș-albaștrilor! Mijlocașul de 31 de ani a fost pe teren în 15 meciuri împotriva bucureștenilor, dar palmaresul său este unul negativ. Are opt rezultate de egalitate și șapte meciuri pierdute, reușind un singur gol împotriva rivalilor!

Mai mult, a fost la un pas să ajungă la FCSB, dar Deac a spus pas și-a rămas la Cluj. Și nu regretă niciun moment decizia luată: "În viaţa mea, dacă stau foarte bine să analizez, cred că am luat cele mai bune decizii. CFR a devenit o echipă puternică, o echipă bună a campionatului, iar acest lucru nu poate decât să mă bucure. Plus că am deja zece ani la acest club, care acum face parte din viaţa mea".

Într-o situație asemănătoare se află și Emmanuel Culio. Argentinianul care are două titluri de campion în CV, la fel ca și Deac, nu a simțit niciodată gustul victoriei în meciurile cu FCSB.

În schimb, are un palmares mai bun decât decarul din Gruia. A pierdut o singură dată în fața bucureștenilor, în rest mai are alte șase egaluri. "Am decis să mă întorc în România în mod special pentru echipă şi pentru o cupă europeană. Vreau să joc în Champions League, nu Europa League! Pentru a fi pregătiţi de această competiţie trebuie să câştigăm campionatul", spune mijlocașul.

Interesant că în întâlnirile directe dintre Steaua și CFR Cluj doar 3 dintre cele 47 de jocuri s-au terminat fără gol, toate la Cluj! În partidele disputate până acum, de 11 ori s-au impus clujenii, 16 s-au încheiat la egalitate, iar 20 de jocuri s-au terminat cu victoria roș-albaștrilor.

2 jucători
din lotul FCSB au cele mai multe victorii împotriva celor de la CFR: Romario Benzar și Teixeira au reușit să câștige de cinci ori în carieră împotriva formației din Gruia

3 victorii
împotriva roș-albaștrilor are Andrei Mureșan, acesta fiind jucătorul cu cele mai multe victorii contra celor de la FCSB, urmat de Al. Ioniță și Țucudean, cu câte două victorii în C

  • FCSB - CFR Cluj se joacă sâmbătă, de la ora 20:45. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
fcsbsibklinadn
fcsbsibklinadn  •  07 Februarie 2018, 17:14

steaua cfr 7-0 forzza steaua

kossu
kossu  •  07 Februarie 2018, 16:31

Intenționat l-ați uitat pe căpitanul echipei, Camora, nu-i așa? Are peste 100 de meciuri în prima Ligă (toate la CFR) și a și câștigat împotriva FCSB. Dar probabil atunci nu vă mai ieșea pasiența și trebuia schimbat titlul ăsta de scandal.

vladut12
vladut12  •  07 Februarie 2018, 16:04
Postat de dinamo_fan pe 07 Februarie 2018, 15:48

daca e arbitrat corect meciul, fcsb nu are nici sansa mielului de Paste. cum nu a avut nici in tur dar le-au anulat clujenilor un gol valabil. in rest gargara de genul acestui articol e fix frectie la picior de lemn.

Mah, nu ti-e jena cu iepurii aia 2 la avatar? :))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează