FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, chinuită de șomeri! Cine i-a pus probleme echipei lui Dică: amatori și eterne rezerve

Articol de - Publicat luni, 05 februarie 2018 14:03

"Am avut probleme fiindcă Mediașul are jucători buni" a fost explicația lui Nicolae Dică după 2-1 cu Gaz Metan Mediaș. Cine a fost aproape să le ciupească un punct celor de la FCSB: un fotbalist care nu mai jucase de doi ani și altul revenit după o pauză de 9 luni.

FCSB a evitat un rezultat rușinos la Mediaș, a învins-o pe Gaz Metan grație unui penalty provocat de neglijența lui Chamed, de la Gaz Metan, și a norocului, fiindcă ardelenii au trimis mingea în bare de trei ori. Dică, gestionarul celui mai scump lot din România, a avut o explicație în urma partidei echilibrate: "Am avut probleme pentru că adversarul are jucători buni".

Gaz Metan e penultima, pe un loc care retrogradează direct. Dică s-a referit însă la numele nou-apărute în formația lui Pustai, fotbaliști cu care alb-negrii au completat echipa în iarna asta.

Cât de buni sunt, de fapt, jucătorii aduși în ultima lună și care au fost aproape să scape neînvinși de FCSB?

Diogo Rosado - Mijlocaș, jucase ultima oară la 1 de Agosto, în Angola. În campionatul din Africa a petrecut ultimii doi ani, după o experiență ratată în Cipru, unde fusese rezervă la Ermis.

Joao Diogo - Mijlocaș, fusese legitimat înainte la Belenenses, dar nu mai apăruse în vreo partidă din liga portugheză de pe 20 mai 2017!

David Caiado - Venit de la Ponferradina, eșalonul al treilea din Spania, o ligă de amatori.

Mario Rondon - Nu mai jucase fotbal în mod organizat de pe 6 martie 2016, de aproape doi ani! Venezueleanul a evoluat atunci pentru un club chinez, Shijiazhuang Yongchang. După doi ani de șomat, vârful a ajuns la Mediaș și i-a chinuit sâmbătă seară pe Larie și pe Găman, stoperii FCSB.

"Pentru noi e bine că am atacat, am avut ocazii. Tot e bine, e un progres, că înainte nici nu reușeam să ajungem la poartă" Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan

"A avut echipă nouă Gaz Metan... Ce echipă nouă a avut? Cu Ionuț Neagu? Păi, nu-l știm?! Nu noi l-am dat afară pe Neagu?" Gigi Becali, patron FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
bigd
bigd  •  05 Februarie 2018, 18:58
Postat de ando89 pe 05 Februarie 2018, 16:50

Bigule, cum este aia cu ugg?:)) Îți dau like aici, nu vreau să se supere david:)

N-o mai repet si aici, nici eu nu vreau sa-l supar pe sadiku. El si asa are idei preconcepute despre moldoveni, nu vreau sa-i alimentez psihozele:))

ando89
ando89  •  05 Februarie 2018, 16:50
Postat de bigd pe 05 Februarie 2018, 16:35

"FCSB chinuita de someri"... ma asteptam sa fie vb de userii de pe gsp care se agita pe aici cu "fcsb nu e steaua" :))

Bigule, cum este aia cu ugg?:)) Îți dau like aici, nu vreau să se supere david:)

bigd
bigd  •  05 Februarie 2018, 16:35

"FCSB chinuita de someri"... ma asteptam sa fie vb de userii de pe gsp care se agita pe aici cu "fcsb nu e steaua" :))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close