FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // CORESPONDENȚĂ GSP DIN SPANIA // VIDEO Alex Chipciu i-a dezamăgit pe fanii FCSB: „E un trădător!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 ianuarie 2020 16:41

Prezenți la meciul dintre FCSB și Karlsruher (Detalii despre meci AICI), din cantonamentul din Spania, fanii roș-albaștrilor n-au uitat de Alex Chipciu. 

Suporterii celor de la FCSB sunt dezamăgiți că mijlocașul lateral de 30 de ani a ales-o pe CFR Cluj. 

„Sunt de 14 ani în Spania și țin de mic cu FCSB. N-am apucat să văd echipa la București. Când echipa vine în Spania, vin mereu la meciuri. Ne bucurăm că a revenit. Sper să facem echipă bună și să luăm titlul. Pentru Chipciu am un mesaj «Trădător, trădător»”, a declarat un fan pentru GSP.RO. 

Chipciu a jucat la FCSB între 2012 și 2016, fiind unul dintre cei mai apreciați jucători. A fost vândut la Anderlecht pentru 3 milioane de euro, câștigând un titlu și o Supercupă alături de belgieni. De-a lungul carierei a mai jucat la FC Brașov și Sparta Praga.

5 trofeeare Chipciu cu FCSB: 3 campionate, o Cupă și o Supercupă

Vezi și:

VIDEO Alex Chipciu, primele declarații după transferul la CFR Cluj: „E echipa perfectă! Am renunțat la salariu ca să joc pentru Dan Petrescu”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
623506571124451
Marian Iordachescu  •  19 Ianuarie 2020, 00:08

Au uitat suporterii FCSB-ului ca permanent Chipciu era huiduit cand ajungea mingea la el la ultimile meciuri atunci cand juca la FCSB ?

lixandru88
lixandru88  •  18 Ianuarie 2020, 21:08

Pe articolul asta nu te văd, Randume. :))

catalynn
catalynn  •  18 Ianuarie 2020, 21:03

Alex e un băiat cu caracter, un stelist adevarat, chiar daca nu a jucat niciodată de fapt la Steaua. Faptul ca a jucat la FC fcsb nu îl dezonoreaza, nu trebuie sa fim ipocriți un fotbalist profesionist trebuie sa aleagă in primul rând cu portofelul nu cu inima! Succes Alex!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează