FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FCSB, coșmarul lui Dinamo pe piața transferurilor: "Ne limitează nouă mercato!"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 iunie 2017 20:21

Adrian Mutu, directorul general al "câinilor", nu vrea ca Dinamo să fie comparată cu FCSB din punctul de vedere al transferurilor, asta și pentru că Gigi Becali le ia șansa dinamoviștilor de a transfera fotbaliști din campionatul intern. 

A discutat și despre Diogo Ferreira Salomao, portughezul de 28 de ani care a sosit în România pentru a semna cu Dinamo. 

"Noi, Steaua și CFR plătim cele mai mari salarii. Sigur, cu Steaua e greu să ne comparăm, ei sunt singurii care își pot permite să plătească sume mari pe jucători.

Ei iau tot ce e mai bun din țară, pentru că doar pe fotbaliștii de aici dau bani. Asta ne limitează nouă mercato, de asta ne uităm mereu afară", a zis Adrian Mutu.

...despre transferuri: "Cosmin şi-ar fi dorit să vină toţi jucătorii de la început. Dar când trebuie să faci lucrurile ca la carte, aşa cum vrem noi să le facem, nu e uşor. Atunci când am putut să ne mişcăm, ne-am mişcat.

Suntem în negocieri cu un mijlocaş şi un fundaş şi sper ca în următoarele zile să rezolvăm şi aceste transferuri.

Sper ca vizita medicală să fie ok, pentru că doar asta mai avem de făcut. Băiatul a jucat constant în ultimii ani, el a avut o accidentare la genunchi în urmă cu cinci ani.

Dar totul cred eu că e ok acum. Este un jucător foarte bun, care în România poate să facă diferenţa. Sper să fie un assist-man, aşa cum îşi doreşte Contra, eu am mare încredere în el. 

Faţă de anii trecuţi, am decis să întărim echipa calitativ. O să vedeţi că nu mai aducem mulţi jucători, pentru că suntem foarte selectivi", a zis Mutu la TV Digi Sport. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (105)
stefan..
stefan..  •  27 Iunie 2017, 14:41

Mai este si reversul medaliei: Dinamo, cosmarul FCSB-ului. In plan strict sportiv, de ani buni, cand castiga echipa lui Gigi Becali in fata lui Dinamo, e "revelion", iar, la nivel de suporteri, lucrurile sunt simple: "DOAR DINAMO BUCURESTI"! Respect, PCH!

caminero
caminero  •  27 Iunie 2017, 09:00
Postat de bakunin pe 26 Iunie 2017, 23:57

cand *** cu 5-0, 4-1, zeci de 3-0 si 3-1 aveam cosmaruri? :))))) cred ca mataluta ai niscaiva probleme la mansarda

Care 5-0, ala recent cu Doar Manchester United? sau l-ai prins si pe ala cu PSG-ul schiop?

bigdeal
bigdeal  •  27 Iunie 2017, 01:25
Postat de sadiku pe 27 Iunie 2017, 00:28

babuine injura- l mah ....baga injuratura aia de sub managerul de raion

Ai facut rost de bani sa-ti platesti abonamentul la telefon? Sau te lasa aia fara iphone?:))

Vezi toate comentariile (105)
Comentează