FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA, AZI, 21:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

FCSB - CSU Craiova » Oltenii îl înțeapă pe Gigi Becali înaintea duelului direct: "El e obișnuit să conteste, a fost și la TAS"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 iulie 2017 17:03

Animozitățile din sezonul trecut dintre oficialii celor de la FCSB și cei ai lui CSU Craiova au continuat și în ziua meciului direct dintre cele două echipe, ce va avea loc de la ora 21:00.

Marcel Popescu, președintele lui CSU, și-a adus aminte de declarațiile războinice date de Becali la finalul sezonului trecut, când latifundiarul a cerut dezafilierea echipei oltene din cauza faptului că a utilizat mai mulți juniori în meciul cu Viitorul, 0-1, decisiv în economia luptei la titlu de atunci. 

"Am venit la Bucureşti să câştigăm. Nu e o declaraţie războinică, e bazată pe realitate. Vrem să jucăm, să fie un spectacol. Indiferent de faptul că Becali spune că e «război», noi venim să jucăm.

Noi am fost surprinşi de faptul că Becali a cerut dezafilierea Craiovei pentru că am folosit mai mulţi tineri la meciul cu Viitorul. El s-a obişnuit să conteste, aţi văzut că s-a dus şi la TAS pentru titlu", a declarat Marcel Popescu, la TV Digi Sport. 

  • FCSB - CSU Craiova se joacă azi, de la ora 21:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și Look TV. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
observator_federal
observator_federal  •  30 Iulie 2017, 18:07
Postat de eugeniustin pe 30 Iulie 2017, 17:31

acel non-combat este o pata pe istoria acestui club psd-ist.ati facut de rusine sportul, asa cum si fcsb a facut-o la meciul de trista amintire cu viitorul.

Daca este sa "contabilizam" de cate ori a patat sau a facut de rusine fotbalul, Gigi este - de departe! - campion... Pai nu este clar ca pentru el doar banii conteaza si nicidecum competitia? De-asta si-a cumparat si arbitri, si oficiali, si adversari pe care nu a putut sa-i invinga (aproape intreaga echipa a Astrei), si ziaristi, ba - daca ar fi sa concluzionam - de asta "si-a tras" si echipa (cea mai scumpa, nu oricare, ci tocmai o campioana europeana!) careia i-a dat numele si caracterul sau: FCSB.

balauru48
balauru48  •  30 Iulie 2017, 18:03
Postat de tinn pe 30 Iulie 2017, 17:32

olteni gramaditi. sigur ca a apelat la tas, daca nu era clar. da muica n-o sa mai fie veci in situatia sa castige ceva.

Pentru prosti nimic nu e clar!

balauru48
balauru48  •  30 Iulie 2017, 17:59
Postat de vladutz13 pe 30 Iulie 2017, 17:50

Cata ipocrizie in fotbalul romanesc nene.... acuza pe Becali ca are procese pe la TAS. Ei cate procese au cu Mititelu ca sa-i fure culorile, marca si palmaresul???

Si becali cate procese are pe aceleasi cauze, ca le-am pierdut numarul? :))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează