FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

FCSB dă 3 jucători la o altă echipă din România! Discuțiile sunt foarte avansate

Articol de - Publicat sambata, 08 iulie 2017 17:07

FCSB a luat exemplul lui Dinamo şi trimite în eşalonul secund o serie de jucători tineri, de perspectivă, care nu pot aspira, deocamdată, la un statut mai bun în prima echipă a roş-albaştrilor.

"Suntem în negocieri avansate cu FCSB pentru detaşarea unor jucători tineri către Clinceni.

Vlad Mihalcea, Gabriel Simion şi Mario Mihai vor evolua, sub formă de împrumut, în campionatul care va debuta la 5 august, în tricoul echipei noastre", a punctat Vali Budeanu, vicepreşedintele grupării ilfovene, în legătură cu tinerii fotbalişti bucureşteni detaşaţi în eşalonul secund.

Gruparea din Clinceni va începe, la jumătatea săptămânii viitoare, un cantonament centralizat la propria bază sportivă. Acolo va disputa mai multe jocuri de verificare.

FCSB

Antrenor: Nicolae Dică (nou)
Veniri: J. Morais, Budescu, Teixeira (Astra), Larie (CFR Cluj), Niga (Foresta Suceava), Szecui (SCM Pitești), D. Popescu, Cojocaru, Enceanu, Ștefănescu, Chitoșca, Onțel (împrumuturi expirate)
Plecări: Tamaș (Hapoel Haifa), Muniru (contract reziliat), Moke (contract expirat), Vâlceanu (Astra), Boldrin (Kayserispor), Hamroun (definitiv Al Sadd), Poiană (Luceafărul Oradea)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
sooos1ck
sooos1ck  •  08 Iulie 2017, 21:34

Hai cu un fundas central bun!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează