FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB, 20:30, DIGI, DOLCE, GSP.RO

FCSB e gata să dea lovitura! A început tratativele pentru un jucător: "Negociem! Nu știu suma exactă"

Articol de GSP - Publicat luni, 17 aprilie 2017 12:14

Mai sunt doar câteva ore până la partida dintre CFR Cluj și FCSB, însă Iuliu Mureșan, președintele ardelenilor, susține că e gata să-și dea acordul pentru ca Răzvan Horj să se transfere la formația roș-albastră.

"Pentru niște milioane de euro din cele 10 milioane pe care Becali le ia pe Alibec, negociem. Nu știu suma exactă, nu fac eu transferuri în direct la televizor", a spus Iuliu Mureșan la TV Digi Sport.

Fundașul de 21 de ani a fost crescut de CFR Cluj și de-a lungul timpului a fost împrumutat la Baia Mare și la Pandurii 2. Horj a revenit totuși la formația ardeleană la începutul anului 2016 și s-a impus printre titulari în centrul apărării alături de Ionuț Larie, un alt jucător dorit de Gigi Becali.

"Am avut ofertă pentru Alibec de 10 milioane de euro, dar le-am cerut 15. Le-am zis că nu îl dau pe 10. Acum aştept să îmi dea răspunsul. Eu nu mint, vedeţi şi cu Rădoi, şi cu Gardoş, şi cu Chiricheş şi cu Stanciu. Am rămas uimit când mi-au spus că îl vor pe Alibec. Le-am zis că nu îl dau şi mi-au spus că îmi dau 10 milioane de euro. Nu mă aşteptam la aşa ceva" Gigi Becali, în urmă cu 4 zile

350.000 €e cota de transfer a lui Horj, conform transfermarkt.de

24 de meciuri
are Horj pentru CFR Cluj în toate competițiile în acest sezon

  • CFR CLUJ - FCSB, 20:30, în direct pe TV Digi Sport 1, TV Dolce Sport 1 și liveTEXT pe GSP.ro.

 clasament

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (35)
creve
creve  •  17 Aprilie 2017, 19:40

Oare nu s-a săturat lumea de fumigenele astea? Înaintea fiecărui meci direct la FCSB ajung jucători de la adversar. În final nu vine nimeni. La câți jucători trebuia să ajungă, FCSB avea jucători pentru 4 echipe...

timm
timm  •  17 Aprilie 2017, 19:38
Postat de Emanuel Alexandru pe 17 Aprilie 2017, 14:28

Negociere inainte de meciul direct .. miroase a 2 solist in seara asta ... "Cat vreti pe Horj ? " " Pai 700 k " " Va dau 800 si stati capra in seara asta " " bine gigi .. dar la Tv ne prefacem ca ne razboim " "Gata boss"

CFR bate si termina inainte de FCSB playoffu.

timm
timm  •  17 Aprilie 2017, 19:36
Postat de neputintafalit pe 17 Aprilie 2017, 16:21

Oare nimeni din presa nu are curaj sa intrebe oficial in scris Ministerul de Finante sa ne ofere la toti raspunsul la intrebarea: cum de functionarii de la ANAF Cluj au aplicat aministie fiscala si au radiat dintr-o singura semnatura, datoria de 11 milioane euro a lui CFR Cluj catre stat, impozite neplatite in timpul guvernului Emil Boc cand beneficiau de protectia lui Blejnar? ___ De ce aceasta inginerie a ANAF Cluj nu a fost aplicata la nici un alt club din tara?

CFR Cluj a fost in insolventa, Instanta a hotarat conform planului de reorganizare aprobat s de creditori. Ce amnistie fiscala? Pune ceva dovezi.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează