FOTBAL  »  Superliga  »  REUNIRE

GALERIE FOTO FCSB este a doua echipă din Liga 1 care s-a reunit pentru noul sezon » Larie, Morais și trei nume surpriză au făcut vizita medicală!

Foto: Cristi Preda +9   FOTO
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 iunie 2017 09:23

După ce Astra a efectuat ieri vizita medicală la Institutul Național De Medicină Sportivă, în această dimineață a venit rândul vicecampioanei FCSB.

De la reunire a lipsit Antonio Jakolis aflat în luna de miere după ce s-a căsătorit, Moke și Muniru, fotbaliști care nu mai intră pentru moment în planurile echipei, dar și Constantin Budescu, fotbalist ce a semnat cu FCSB, dar încă nu a revenit în țară din vacanță.

Printre cei care au lipsit s-au numărat și jucătorii convocați la prima reprezentantivă, Niță, Pintilii și Alibec.

Surprizele din lotul lui Dică au fost trei jucători tineri care au șanse mari să plece în primul stagiu de pregătire al echipei. Un portar care încă nu a semnat cu FCSB, Toma Niga, dar și doi juniori care aparțineau vicecampiaonei: Daniel Benzar și Paul Szecui.

Iată lotul prezent la reunirea echipei

  • portari: Eduard Stăncioiu, Toma Niga
    - fundași: Gabriel Simion, Marian Pleașcă, Mihai Bălașa, Marko Momcilovici, Ionuț Larie, Gabriel Enache, Junior Morais, Paul Szecui
    - mijlocași: Lucian Filip, Vlad Mihalcea, Vlad Achim, Ovidiu Popescu, Fernando Boldrin, Daniel Benzar, Mario Mihai
    - atacanți: Alexandru Tudorie, Florin Tănase, William de Amorim, Harlem Gnohere, Dennis Man

Pleacă în primul cantonament

Stagiul din Slovacia va avea loc între 9 si 22 iunie, iar steliștii vor fi cazați într-o bază extraordinară, de cinci stele, din localitatea Samorin. x-bionic sphere este un complex sportiv multifuncțional, întins pe o suprafață de 100 hectare și care cuprinde un hotel de 5 stele, un teren la standarde FIFA cu tribune care pot găzdui 5.000 de spectatori, precum și facilități pentru multiple discipline olimpice. De altfel, acesta este centrul național de pregătire pentru echipa olimpică a Slovaciei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
daniaania
daniaania  •  09 Iunie 2017, 10:34

Acelasi subiect ever, altceva nu mai stiti sa scrieti ? FCSB nu este Steaua ci o echipa infiintata de ceva vreme !!!!!!!!!!!

138672209828437
Gelu Oanca  •  09 Iunie 2017, 10:14

Cel ce a scris articolul asta ,ori face pe prostu sau chiar este prost, cum pleaca Steaua in cantonament de unde au atatia bani cei de la armata poate pleaca FCSB TINE MINTE NUMELE ASTA jurnalist prost.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close