FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // EXCLUSIV Schimbare TOTALĂ de situație! Harlem Gnohere s-a dus la Gigi Becali: „Nea Gigi, nu vreau să aud!"

Articol de - Publicat marti, 10 decembrie 2019 21:28

Harlem Gnohere (31 de ani, atacant) i-a transmis lui Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, că nu vrea să plece în iarnă de la vicecampioana României, fiind dispus să refuze un contract mult mai bănos din Arabia Saudită.

Gigi Becali vrea să taie în carne vie în această iarnă. Și a făcut în acest sens o listă de 13 jucători ale căror contracte urmează să ajungă la sfârșit sau să fie reziliate de comun acord. (Detalii AICI)

Printre acestea, și al atacantului francez Harlem Gnohere! Jucătorul de 31 de ani a intrat din nou în ritm după ce a avut probleme cu kilogramele, dar nici nu vrea să audă de o plecare de la FCSB. 

A pus mâna pe telefon 

O să-l mai țin să mă ajute și, după aceea, la revedere!" a fost mesajul lui Becali. „Bizonul" a luat imediat legătura cu finanțatorul vicecampioanei și i-a transmis că nu vrea să plece de la FCSB. Că își dorește să câștige un trofeu cu echipa roș-albastră și să ajungă din nou în cupele europene. 

Nea Gigi, nu mă vinde! Am venit cu sufletul la Steaua și am scris istorie aici. România mi-a dat totul, aici e a doua mea casă. Sunt cel mai bun marcator al echipei în România, în cupele europene, am cele mai multe meciuri aici. Nu vreau să plec! Vreau să ajungem din nou în Europa! Banii nu mă interesează, vreau să fac performanță" a fost mesajul pe care Gnohere i l-a trimis patronului. 

500.000 pentru „Bizon" 

Din informațiile pe care Gazeta le are, în acest moment există o singură ofertă pentru un transfer definitiv al „Bizonului". Și vine din Arabia Saudită, campionat de unde atacantul a mai avut oferte și în trecut.

În conturile FCSB ar urma să intre 500.000 de euro, iar în cele ale jucătorului cam 35.000 lunar! Asta cu tot cu clauzele speciale pentru performanțele reușite de echipa saudită.

Nu este însă pentru prima dată când Gnohere are o ofertă din Golf și îi cere explicit patronului să nu-i dea curs! S-a mai întâmplat în urmă cu fix doi ani, atunci când FCSB ar fi primit peste 1,5 milioane de euro în schimbul francezului, iar salariul acestuia se ridica la acea vreme la aproximativ 50.000 de euro.

MATCH PREVIEW VIITORUL - FCSB

„Contează fotbalul, nu banii!"

„Am mai avut oferte bune din Qatar și din Arabia Saudită. Eu voiam să joc în cupele europene și asta m-a făcut să mă hotărăsc să vin la Steaua. Nu am făcut o alegere doar pentru bani, așa cum ar putea crede unii! Nu că nu ar conta banii, dar pasiunea pentru fotbal e mult mai mare. Îmi place să joc, să ajung în cupele europene, fie în Europa League, fie în Champions League" e mesajul francezului.

2,3 milioane de euroeste cota de piață a lui Gnohere, a cincea cea mai bună de la FCSB

132 de meciuriare Harlem Gnohere în Liga 1 și 58 de goluri, cu 6 până la a ajunge pe primul loc all-time, alături de Wesley și Eric

VEZI ȘI:

CFR Cluj // Bogdan Mara acuză o TRĂDARE în Liga 1: „Nu aveam nicio șansă, în minutul 2 îl sunau pe Gigi Becali”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  11 Decembrie 2019, 20:28
Postat de Ionel Alecu pe 11 Decembrie 2019, 16:54

dar cine te vreeeeea ? iar ,,stapanul,, are de plata o mica datorie de 38 meleoane ...euro .

Csa a mai facut o data disparuti vreo 30 milioane de dolari,intr-un singur an,inainte sa faca din Steaua o ruina! De data asta va dura si mai putin sa dispara alea 38 de milioane de euro!

976569435687052
Budica Stancu  •  11 Decembrie 2019, 17:23

Il sfatuiesc pe domnul Becali sa nu renute la Gnohere, deoarece ,iubeste Romania si se simte bine .In plus este un golgeter adevarat si vrea sa joace in cupele europene!Iar modul cum o spune este superb!

1621544878110915
Ionel Alecu  •  11 Decembrie 2019, 16:54

dar cine te vreeeeea ? iar ,,stapanul,, are de plata o mica datorie de 38 meleoane ...euro .

Vezi toate comentariile (33)
Comentează