FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB = FC Counter-Strike » "Generalul" Becali a dezvăluit ce a vorbit cu jucătorii în cantonament: "«Colonelul» Dică e foarte bun, dar lui îi place pacea"

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 iulie 2017 20:49

Gigi Becali a fost ieri în cantonamentul FCSB-ului de la Berceni și astăzi a dezvăluit ce le-a transmis jucătorilor înaintea duelului cu Plzen din manșa a doua a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor cu Viktoria Plzen.

"Am fost în cantonamentul echipei pentru a lua niște măsuri, să le spun despre ce e vorba în fotbal în ziua de azi. Le-am spus că fotbalul e pe miliarde de euro. Pentru că e vorba de miliarde de euro nu mai e joc, e război.

Le-am spus că aici e unitate militară și nu orice unitate militară, aici e elita soldaților. Dacă ți-e frică de război, treci în altă parte, la altă unitate. Le-am promis și o primă consistentă pentru calificarea cu Plzen, dar i-am și certat un pic. 30.000 de euro e prima. Le-am zis că ei sunt ostași de război. Lor trebuie să le intre în cap că e război. «Colonelul» Dică e foarte bun, dar lui îi place pacea. Așa că trebuie să vin eu și să le zic să scoată luneta și să tragă. Nu vreau pace!", a declarat Gigi Becali.

"Noi suntem de 3 ori mai valoroși decât Plzen. Știți de ce? Pentru că ei au declarat război și noi nu. Le-am zis să meargă la război pentru a câștiga, altfel vom face 1-1 sau 2-2. Dar să dea Dumnezeu să fie 3-3. Eu nu vreau să mă calific la noroc. Noi suntem unitate de elită, noi câștigăm cu 2-0. Să le intre bine în cap că acum nu mai e fotbal, e război. Le-am spus de o sută de ori că e război"
Gigi Becali

Meciul dintre FCSB și CSU Craiova poate fi urmărit AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
1673663886259505
Gheorghe Nistor  •  31 Iulie 2017, 09:51

Ziaristii reproduc cu fidelitate toate zicerile lui Becali care sunt de o *** greu de acceptat. Bine , Becali este sarac cu duhu (ca sa fiu elegant) , dar voi care sunteti scoliti cum puteti sa acceptati asa ceeva. Cat va plateste de suportati si apoi sa retransmiteti asemenea ineptii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fibra
fibra  •  31 Iulie 2017, 08:57

Nici o șansă cu cehii. "Soldații"tăi cu salarii babane,nu au de gând să "lupte" se mulțumesc să ia banul.

251809008486653
Ghita Ghee  •  31 Iulie 2017, 08:35

*** mai mare decat Becali nu.i nimeni in lumea asta. Gsp.up ii tine trena oierului:)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează