FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE EXCLUSIV FCSB, încă o lovitură pe piața transferurilor » Becali a trimis-o pe Anamaria Prodan să negocieze! Ofertă de 2,5 milioane de euro » Urmează întâlnirea decisivă

Articol de GSP - Publicat joi, 10 august 2017 10:19

FCSB i-a adus pe Romario Benzar și Dragoș Nedelcu, dar Gigi Becali nu vrea să se oprească aici și vrea să îl transfere pe Alexandru Băluță.

update 11:30

Surse din cadrul clubului din Bănie au dezvăluit pentru GSP.RO că tatăl lui Alex Băluță a luat legătura cu oficialii CSU Craiova după ce-a fost informat de FCSB de oferta pe care Gigi Becali a făcut-o. Urmează ca acesta să fie primit de Mihai Rotaru și să discute concret despre plecarea mijlocașului de la CSU Craiova.

 

update 11:25

Anamaria Prodan a făcut declarații în exclusivitate pentru GSP.RO. : "Este adevărată discuția cu patronul. Eu spun mereu adevărul. Am vorbit cu patronul și vrea să dea pe loc 2 milioane de euro pe Băluță. I-am transmis domnului Băluță (n.r. tatăl jucătorului)oferta pe care a făcut-o Steaua. Dacă patronul Craiovei acceptă se poate rezolva totul în câteva minute".

Știrea inițială:

Cu venituri mari în anii trecuţi, dar şi având siguranţa prezenţei în grupele Europa League, de unde va încasa minimum 10 milioane de euro, patronul Stelei vrea să bată record după record. Îl vrea şi pe Alexandru Băluţă, vedeta Craiovei, cel care l-a convins şi pe Daum să-l convoace la naţională.

Potrivit surselor GSP.RO, Becali i-a transmis Anamariei Prodan să-i spună patronului grupării oltene, Mihai Rotaru, că dacă acceptă să-l lase la Steaua îi va achita la semnătură 2,5 milioane de euro. Propunerea a ajuns la cel care conduce Craiova şi răspunsul va fi dat cel târziu până la finalul săptămânii.

Băluţă, care va împlini 24 de ani luna viitoare, e cotat de transfermarkt la 1,3 milioane de euro şi a avut prestaţii foarte bune în ultima vreme. A marcat 3 goluri în primele 4 etape, iar în "dubla" cu Milan a fost cel mai bun fotbalist al lui Devis Mangia. Inclusiv ziariştii şi specialiştii din Italia l-au remarcat şi l-au lăudat!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (170)
tanasevictor
tanasevictor  •  11 August 2017, 15:03

Becali vrea sa construiasca o echipa competitiva in CL formata in majoritate covarsitoare din romani In 1986 a fost un miracol ca acea echipa a cucerit CCE Vom vedea ce se intampla EL in acest sezon Nu-l putem invinui pe Contra ca n-a vrut cu Bilbao Foarte bine ca se vrea o noua minune Trebuie mult noroc

1065808933555529
Andrei Preda  •  11 August 2017, 11:14

Fraier Becali ca da atatia bani pe un pitic smekerit ....pe asta nul lua nici dracu pe 500000 euro . Zici ca ori isi bate cineva joc de el ori plateste asa o taxa de protectie ...

risc_mix
risc_mix  •  11 August 2017, 01:55

*** ana

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (170)
Comentează