FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - JUVENTUS BUCUREȘTI

FCSB - JUVENTUS 4-0. FOTO+VIDEO Gol din ofsaid? FCSB a deschis scorul în meciul cu Juventus după o poziție suspectă a lui Budescu

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 decembrie 2017 22:14

FCSB a deschis scorul în minutul 54 al meciului cu Juventus București, însă execuția lui Florin Tănase a fost precedată de o poziție suspectă de ofsaid a pasatorului Budescu.

Budescu a primit balonul în interiorul careului, de la Florinel Coman, însă asistentul de pe acea parte nu a ridicat fanionul, iar Budescu a trimis în fața porții, unde Florin Tănase a avut de îndeplinit o formalitate.

 


Foto: Captură TV Telekom Sport

A fost ofsaid la golul lui Florin Tănase?

Da
Nu

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
mdionis
mdionis  •  04 Decembrie 2017, 16:56
Postat de catalin_cj pe 04 Decembrie 2017, 09:41

La Tănase nu e offside. Pasa e data în spate de Budescu. Singura posibilitate e sa fie la Budescu. Dar cum zicea Dinamo-fan, e asa mica diferența încât e absurd sa vorbim de offside

"e asa mica diferența încât e absurd sa vorbim de offside" - este o observatie valabila de obicei pentru analiza procesului decizional al arbitrilor in timp real, DACA situatia este la limita. Adica in caz ca atacantul se afla practic pe linia de afara din joc stabilita de pozitia penultimului aparator, in limita erorilor de apreciere/masura. Totusi de cele mai multe ori, matematica rece si obiectiva a geometriei proiective furnizeaza un verdict fara echivoc al situatiei (nu exista elemente de subiectivitate implicita precum la un contact fizic de fault sau nu, ori relativ la intalnirea voluntara sau nu al bratului cu mingea: ajunge stop-cadrul cu momentul pasei vazut dintr-un unghi rezonabil). In cazul lui Budescu, imaginea ( imgur.com/iH8vDyp ) spune ca linia de afara din joc trasa prin calcaiul ultimului fundas (penultimul aparator in afara portarului) se afla mai aproape de poarta decat piciorul drept al atacantului cu vreo 10 cm, ceea ce, pentru un arbitru cu experienta, ar trebui sa fie material pentru o situatie regulamentara lipsita de ambiguitate. Intrebarea corecta aici ar fi: de ce ziaristii nu invata sa traga liniile catre punctul de la infinit inainte de a sari pe interval cu intrebari inutile?! Nu cumva pentru a crea subiecte artificiale de discutie in contradictoriu, paguboase pe termen lung fiindca nu servesc educarii corecte a publicului consumator de fotbal?!

balauru48
balauru48  •  04 Decembrie 2017, 10:39
Postat de nicse pe 04 Decembrie 2017, 10:19

Nu are rost sa comentam, nu este offside.

Nu are rost dar comentezi :))

dansy
dansy  •  04 Decembrie 2017, 10:28

Daca si cu amaratii astia sunt ajutati de arbitrii ce sa mai vorbim.Anul trecut dupa socotelile mele *** a furat cu arbitrii 15 puncte.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează