FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - JUVENTUS BUCUREȘTI 4-0

FCSB - JUVENTUS BUCUREȘTI 4-0 // Budescu i-a închis gura lui Becali: a marcat direct din corner!

Foto: Captură TV Telekom Sport
Foto: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 decembrie 2017 21:00

Gigi Becali l-a amenințat pe Nicolae Dică că-l va da afară dacă îi va mai permite lui Constantin Budescu să execute cornere la FCSB, fiindcă are impresia că vrea să dea direct gol. Dar declarația nu l-a impresionat pe antrenor.

Și nici pe jucător.

În primul sfert de oră al meciului de pe Arena Națională cu Juventus București, Budescu a fost cel care a executat cornerele roș-albaștrilor, în ciuda avertismentelor făcute de patron.

În partea secundă, Budescu a reușit chiar să marcheze direct din corner, în minutele de prelungire ale partidei! VIDEO CU GOLUL

Gigi Becali a fost nemulțumit la finalul meciului pierdut de FCSB în fața Astrei, scor 0-2, și a impus ca Budescu să nu mai execute loviturile de colț.

"Eu o să-i impun lui Dică un singur lucru: Budescu să nu mai bată cornerele. De doi-trei ani bate doar el cornere. El vrea să dea numai gol din corner. Îl dau afară pe Dică dacă-l mai lasă pe Budescu să bată cornere" Gigi Becali, după meciul pierdut cu Astra, 0-2

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
balauru48
balauru48  •  04 Decembrie 2017, 10:38

Ce titlu, "ciocu mic gigi" :)) incredibil ce a ajuns acest ziar, fost candva de sport...

520143398153430
Pavel Radu  •  04 Decembrie 2017, 09:07

Dacă juca o echipă de juniori nu lua acel gol.Cum este posibil ca o minge sa traverseze un careu de 16 , unul de 6 la firul ierbii si 20 de cetățeni sa privească cum intra in poarta?

gicab
gicab  •  04 Decembrie 2017, 07:30

Adică Gigi e un fel de zburătoare?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează