FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - JUVENTUS BUCUREȘTI 4-0

FCSB - JUVENTUS BUCUREȘTI 4-0. VIDEO+FOTO // FAZĂ FA-BU-LOA-SĂ! Acuzat de Becali că irosește cornele fiindcă vrea să dea gol, Budescu DĂ GOL DIN CORNER

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor +10   FOTO
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 decembrie 2017 17:11

FCSB s-a impus în meciul disputat pe teren propriu cu Juventus București, scor 4-0, și a revenit pe locul secund în Liga 1, la 5 puncte de CFR Cluj.

Roș-albaștrii au controlat prima repriză, dar Alibec, Man și Budescu nu au reușit deschiderea scorului, astfel că la pauză tabela a rămas neschimbată.

În partea secundă, Nicolae Dică l-a schimbat pe Alibec cu Florinel Coman, iar mijlocașul de 19 ani s-a remarcat la faza primului gol marcat de FCSB, în minutul 54. Coman a pasat la Budescu, iar acesta din urmă l-a servit perfect pe Florin Tănase în fața porții, de unde acesta a trimis balonul în poartă printr-o lovitură de cap.

Același Tănase a majorat diferența în minutul 78, când a înscris tot cu o lovitură de cap, de această dată din pasa lui Florinel Coman. La câteva minute de la intrarea pe teren Gnohere a deviat norocos în poartă un șut al lui Coman, iar Budescu a stabilit scorul final cu un gol marcat direct din corner.

FCSB rămâne astfel la o diferență de 5 puncte față de liderul CFR Cluj și revine pe locul secund, cu un avans de două puncte față de CS U Craiova.

liveTEXT/VIDEO ACUM » FCSB - Juventus București 4-0
A marcat: Fl. Tănase '53, '78, Gnohere '81, Budescu '90+1

Echipele de start:

FCSB: Niță - Pleașcă, Bălașa, Larie, J. Morais - Pintilii, Ov. Popescu - Man, Budescu, Fl. Tănase - Alibec 
Rezerve: A. Vlad - Nedelcu, Gnohere, Fl. Coman, Golofca, D. Benzar, Enache
Antrenor: Nicolae Dică

Juventus București: Drăghia - Călințaru, Dima, Wallace, F. Ștefan -Mihăescu, Bărbulescu (cp) - Sesar, Băjenaru, Dzalamidze - Măzărache
Rezerve: Stoian - Cazan, Carabela, C. Petre, Morariu, Țâra, Zaharia
Antrenor: Marin Barbu

Arbitru: Horia Mladinovici
Asistent 1: Vasile Marinescu
Asistent 2: Daniel Hulubei

 
 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (363)
 •  07 Decembrie 2017, 22:05

Noi care iubim echipa lui nea Gigi care e om bun si face biserici la oameni vom sustine echipa la victorie ca sa aduca bani la nea si Gigi sa repatriem motoreta pe aripi. Corp si duh pentru culori...mereu ulteriori.

caminero
caminero  •  04 Decembrie 2017, 13:19

Cum adica "Budescu iroseste cornele" ?!? vorbeste cineva cu cornel dinu si i se adreseaza la vocativ, gen "uite, bai Cornele, Budescu iroseste"? Daca da, atunci trebuie o virgula inainte de "cornele", care dealtfel trebuie scris cu C mare. Pe de alta parte, in acest caz, ce iroseste Budescu? timpul spectatorilor si talentul propriu, pesemne ...

vasy86le
vasy86le  •  04 Decembrie 2017, 07:29
Postat de randoom.__ pe 03 Decembrie 2017, 23:01

acum 2 ani,la investitile aproape de zero si vanzarile mari,era de asteptat. acum un an,doar pe tanase l-am luat,cu banii de pe biletele de la meciul cu city,extrem de putin pentru a spera la titlu. acuma nu avem cum sa pierdem titlu,o sa vezi. abia acuma am investit in sfarsit bani multi. daca imi aduc bine aminte,in 2015,am investit vreo 1 milion de euro. si in 2016 vreo 1,5 milioane pe transferuri. aproape nimica. abia acuma am investit in transferuri,cat sa luam campionatul lejer.

Ti se pare ca e lejer pana acum? Daca nu luati campionatul nici sezonul asta, ce o sa faci? nu mai postezi nimic pe gsp?

Vezi toate comentariile (363)
Comentează