FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB l-a luat și pe Florinel Coman, mai vrea un stoper și un atacant » Ofertă pentru un jucător român: "Dau 2 milioane pe el" + Ce șanse sunt să plece Alibec

Articol de GSP - Publicat luni, 21 august 2017 11:50

După ce a anunțat transferul lui Florinel Coman de la Viitorul, Gigi Becali a explicat că mai vrea un atacant și încă un fundaș central. Finanțatorul luI FCSB spune că nu renunță la transferul lui Alexandru Băluță de la CSU Craiova. 

"Mai avem nevoie de un fundaș central. Probabil vom mai lua și un atacant. Vrem să avem și noi 3 vârfuri. Ați văzut câți atacanți are Petrescu la CFR!

Un jucător care mie îmi place mult e Băluță (23 de ani/mijlocaș de bandă) pe care vreau să-l iau dacă voi putea. Eu îi dau lui Marcel Popescu 2 milioane pe el. Eu fac oferta și dacă cei de la Craiova nu vor să-l dea, să o decline. Nu trebuie să se supere nimeni. Fotbalul e comerț", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

FCSB tocmai l-a luat împrumut de la Braga pe fundașul central Artur Jorge, 23 de ani, care a debutat pentru roș-albaștri cu un autogol în secunda 12 în victoria cu Juventus București, scor 2-1.

Patronul celor de la FCSB a vorbit și despre interesul lui Watford pentru Denis Alibec și le-a transmis un mesaj clar englezilor.

"La ora asta nu vorbesc despre vreo plecare a lui Alibec. Nu duc lipsă de bani. Acum trebuie să vorbim despre valoarea echipei. Alibec are o sumă de transfer dacă rămânem în Europa League și o altă sumă dacă merg în Champions League. Dacă ne calificăm, Alibec face 20 de milioane de euro. Dacă mergem în Europa League, cer doar 10 milioane pe el", a adăugat Becali.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
sexilian
sexilian  •  21 August 2017, 15:23

dupa modelul TEATRULUI EVREIESC DE STAT ar trebui infintat un teatru armanesc,actori sunt ***,mrge chiar si o estrada de ovidiu pana se impaca certatii........

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1425838917717550
John Milne  •  21 August 2017, 14:51
Postat de nebraska pe 21 August 2017, 14:36

Salut palnie rupert lali...ai fost in concediu la Vaslui?

Forza Sepsi . Stiu ca nu te superi . :)))))))

vyyllyy
vyyllyy  •  21 August 2017, 14:40
Postat de vladut12 pe 21 August 2017, 14:01

Vezi cu inima! Ești pe ducă. Steaua face istorie în Europa!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează