FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB l-a ratat în această iarnă, iar clubul vrea acum să se îmbogățească pe urma lui

Articol de GSP - Publicat marti, 20 februarie 2018 09:11

Edward Iordănescu e convins că Astra nu are de ce să regrete faptul că nu l-a dat pe Plamen Iliev la FCSB. Portarul naționalei Bulgariei poate aduce în conturile clubului o sumă importantă de bani în vară. 

"Iliev e portarul echipei naționale a Bulgariei și un portar extrem de valoros. Eu garantez că în vară va prinde un contract important în străinătate.

În țară nu e ușor să iei un milion sau două milioane de euro pe un portar, indiferent de valoarea lui. Iar în cazul lui Iliev vorbim de un portar extrem de valoros și tânăr, în același timp.

Nu știu cât de mult l-a vrut FCSB pe Iliev, însă știu că nu mi-ar fi fost ușor să-l pierd și pe Iliev, după ce am pierdut golgheterul echipei în iarnă", a spus Edi Iordănescu la TV Digi Sport.

700.000 €este cota lui Plamen Iliev pe transfermarkt 

27 de meciuri 
a adunat Plamen Iliev în acest sezon în toate competițiile. A luat 27 de goluri și are 11 partide fără gol primit 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează