FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, lăudată de Răzvan Lucescu: "E trei ori mai bun decât orice jucător din România! L-am vrut și eu la echipă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 august 2017 11:30

Adus în această vară de la Astra, mijlocașul Filipe Teixeira este unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB în acest debut de sezon.

Răzvan Lucescu, fost antrenor la Rapid și Petrolul, a felicitat-o pe FCSB pentru transferul portughezului de 36 de ani și a spus că a vrut să-l aducă pe Filipe Teixeira în Grecia, la Skoda Xanthi, fosta formația a antrenorului român.

"Îi felicit pe cei de la FCSB pentru transferul lui Teixeira. La vârsta lui, Teixeira e un jucător de trei ori mai bun decât tot ce este în România.

Am şi vrut foarte tare să îl aduc în Grecia. Nu s-a putut pentru că Xanthi era o echipă mică și nu avea nici posibilităţi financiare pentru a-l satisface", a spus Răzvan Lucescu la TV Digi Sport.

În 5 meciuri în acest sezon, Teixeira are 2 goluri, macare cu Plzen, și două pase de gol. A mai jucat de-a lungul carierei la Felgueiras, FC Istres, PSG, Leiria, Coimbra, WBA, Bransley, Metalrug, FC Brașov, Rapid, Al-Shaab, Petrolul, Astra și FCSB.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
luciann
luciann  •  09 August 2017, 13:43

Trebuia de mult luat...

cobra_z
cobra_z  •  09 August 2017, 13:37

degeaba v-a spus stapanul sa-i faceti reclama ca nu-l mai ia nimeni :)))) cat a jucat la astra era un anonim, dar de cand e supusul ciobanului ne repetati de zeci de ori ce bun e si pe la ce echipe a trecut...(ceva gen fostele articole despre razboiul din ucraina sau siria la sfarsitul carora trebuia sa stim ca e un razboi inceput de la data x si continuat de rebeli bla bla bla...de fiecare data aceleasi precizari infantile ) :))))

372039116337551
Dembeles Cosmin  •  09 August 2017, 13:14

Respect Razvan Lucescu

Vezi toate comentariile (4)
Comentează