FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // lie Dumitrescu, mesaj clar pentru Fortes: „Nimeni nu-ți garantează asta” + ce spune despre transferul lui la FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 15 ianuarie 2019 22:50

Ilie Dumitrescu a vorbit despre transferul atacantului Carlos Fortes la FCSB, mutare anunțată de Gigi Becali.

Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe portughezul de 24 de ani și a spus că atacantul va fi util echipei antrenate de Mihai Teja.

„Ar trebuie să fie un exemplu pentru mulţi. A venit din Portugalia la o echipă cu probleme financiare, pentru că situaţia nu edeloc roz la Gaz Metan, şi a dat randamentul pe care l-a dat. E un pas înainte pentru Fortes. Dar el trebuie să accepte competiţia. Nu îi garantează nimeni postul de titular şi trebuie să aibă grijă cu kilogramele în plus.

Pentru FCSB, transferul lui e un lucru pozitiv. Există momente în joc când ai nevoie de o soluţie de pe bancă. Sunt meciuri echilibrate în care e nevoie de doi atacanţi puternici în lot”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

„Îl iau pe Fortes și în vară achit suma de transfer dacă slăbește cinci kilograme. Numai așa Fortes se poate dovedi un jucător de mare viitor. Fortes e simpatic, e un om bun. Dacă se ține de treabă, la ce fizic are, poate ajunge mare fotbalist” Gigi Becali la TV Digi Sport

CIFRELE LUI FORTES ÎN LIGA 1:

  • 19 meciuri
  • 6 integralist
  • 5 goluri
  • 2 pase decisive
  • 650.000 de euro cota de piață
  • 188 cm înălțime

Citește și:

CARLOS FORTES // 3 întrebări după transferurile de la FCSB » Noile mutări pot scoate PIESE GRELE din primul „11” al lui Teja

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează