FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB 2-5

FCSB merge ceas, dar Dică tot e supărat: "Nu trebuia să primim gol" + Ce spune despre revenirea lui Alibec

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 octombrie 2017 22:42

FCSB a câștigat meciul de la Severin, cu CSU Craiova, scor 5-2, însă Nicolae Dică e supărat că echipa sa a primit două goluri.

"Nu mă așteptam să marcăm 5 goluri, dar voiam un joc ofensiv. Avem jucători de calitate, care oricând pot inventa ceva. Important e că astăzi am reușit să marcăm 5 goluri și că am trecut pe primul loc. Știam că ei joacă pe faza de construcție cu 3 fundași centrali, în prima repriză am încercat să-i luăm de sus. Știam că cei doi fundași laterali făceau construcția și am încercat să-i forțăm să joace mingi lungi și am reușit asta.

Am fost supărat că am primit un gol prin autogolul lui Larie, pentru că mingea ieșea afară. Nu voiam să luăm gol azi. 

«Bizonul» știa că-l voi schimba și mă bucur că înțelege momentul în care se află. Ajută foarte mult echipa. Mă bucur că toți jucătorii înțeleg că trebuie să dea totul atunci când intră pe teren", a declarat Dică la TV Telekom Sport.

...despre revenirea lui Denis Alibec: "Nu putem șterge cu buretele tot ce a făcut bun Alibec. Azi a intrat bine, a dat două pase de gol. Îmi pare rău că n-a reușit să dea gol pe finalul meciului. Eu sper ca în meciurile următoare să marcheze"

clasament

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
kla2005
kla2005  •  31 Octombrie 2017, 08:35

Ambele goluri sunt greseli de ... curtea scolii. Cum sa-l lasi singur pe ala sa sara singur in careu? Si Balasa mai era si surprins ... Are dreptate Dica, MUUUUUULT prea usor primim gol!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează