FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, monstrul devorator de jucători! Becali le-a pus eticheta "ratați" la scurt timp după ce i-a transferat

foto: Alex Nicodim, GSP
foto: Alex Nicodim, GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 05 februarie 2018 00:15

Larie și Dragoș Nedelcu sunt numele cele mai noi pe care Becali pune eticheta ”ratați” la scurt timp după ce le-a achiziționat.

Jocul de la Mediaș l-a dezamăgit pe Becali și cineva trebuia să plătească. La rând au venit Dragoș Nedelcu și Ionuț Larie. E drept că niciunul dintre ei nu a jucat bine, însă Gigi i-a înscris direct în categoria transferurilor ratate, un capitol la care înghesuie în continuare fotbaliști după aproape fiecare etapă.

Larie a fost adus gratis de la CFR, la finalul contractului cu ardelenii, deci sacrificarea lui nu implică o pierdere financiară.

"El e din alt film! Se mai și ferește, dă autogol... Bine că mai are contract doar șase luni, deci scăpăm de el în curând. Revin Bălașa și Planici după accidentări, așa că o să avem fundași" a fost concluzia lui Becali după 2-1 la Mediaș. 

"Șocul" pentru FCSB e trecerea lui Nedelcu pe lista neagră a patronului. Mijlocașul de 20 de ani a venit de la Viitorul pentru două milioane de euro, e unul dintre cele mai scumpe transferuri din istoria clubului. Cum a văzut Gigi jocul lui de la Mediaș: "Doarme în ghete! El nici nu bagă piciorul la minge, ca să recupereze... Și am dat două milioane de euro pe el!".

De ce nu confirmă cel supranumit  "Noul Busquets" sau "Noul Lupescu" la FCSB, în ediția tipărită de astăzi! Poți răsfoi Gazeta și online, aici!

ALTE ARTICOLE DIN NUMĂRUL DE AZI

Pe jucătorii lui Dică i-au chinuit șomerii! Un adversar nu mai jucase de 2 ani, altul revenise după o pauză de 9 luni!

Becali și-a mințit jucătorii: "Nici măcar n-au fost scoase atâtea bilete la vânzare!" » Câte tichete s-au vândut, de fapt, pentru meciul cu Lazio!

Două nume mari îl avertizează pe Dică: "Dacă vor titlul le trebuie neapărat un portar experimentat!"

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (39)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  05 Februarie 2018, 11:06

catalynn, pot sa inteleg ca nu-l suporti pe Becali (nimeni nu-l suporta!), dar ce ai cu echipa? E aceeasi pe care o sustineai si tu pana acum 3-4 ani. Chiar crezi ca Armata poate sa sustina o echipa de prima liga? Cu ce bani? Sau e vreun investitor misterios in spatele proiectului? Sa nu fie vreun Moraru sau Negoita... Cat despre entuziastii prezenti la Campina, sau cei ce urmaresc meciurile CSA Steaua, asta e idealul vostru? O echipa de liga a 4-a, care lupta sa promoveze in a 3-a? Si dupa aia? Daca printre jucatori vor fi unii valorosi, cati vor ramane sa joace pe cativa lei? Vezi bine ca visul tuturor e sa ajunga undeva afara, indiferent unde, dar sa fie platiti ca lumea. Entuziasmul fara bani isi are limitele lui...

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  05 Februarie 2018, 10:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

104267036963809
Costi Costica  •  05 Februarie 2018, 09:49

asa le trebuie daca se duc la stana lui nebunu auzi isi face banca de diamante in cer alo 112 hu

Vezi toate comentariile (39)
Comentează