FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Olimpiu Moruțan a scăpat de COVID-19 și este pregătit să învingă Dinamo! Mesajul mijlocașului

Olimpiu Moruțan
Olimpiu Moruțan

Articol de GSP - Publicat joi, 01 octombrie 2020 17:40 / Actualizat joi, 01 octombrie 2020 18:26

Olimpiu Moruțan (21 de ani), de la FCSB, a scăpat de coronavirus, după ce fusese testat pozitiv înaintea meciului cu Slovan Liberec, din turul 3 preliminar al Europa League, scor 0-2.

După ce a ratat meciul contra cehilor de la Slovan Liberec, dar și partida de campionat pierdută în fața Iașiului, scor 2-5, Moruțan a pierdut și convocarea la echipa națională de tineret pentru meciurile cu Ucraina și Malta, din preliminariile EURO 2021. Cu toate acestea, Moruțan nu s-a aratat afectat și, într-o postare pe pagina sa de Instagram, a mărturisit că este încrezător într-o victorie în meciul cu Dinamo, programat sâmbătă, de la ora 21:00.

Ultima perioadă de timp a fost una foarte dificilă, plină de stres și emoții, dar cu ajutorul lui Dumnezeu am depășit-o. În urma ultimei testări am ieșit negativ la Covid-19 și de mâine sunt apt să încep pregătirile cu echipa.
Sambătă ne așteaptă un meci greu, dar sunt nerăbdător să mă alătur colegilor mei pe teren și sunt încrezător că vom da tot ce avem noi mai bun pentru a obține o victorie.
Mulțumesc tuturor celor care ați fost alături de mine si mi-ați transmis gânduri bune! Aveți grijă de voi și puneți sănătatea pe primul loc!
Olimpiu Moruțan, pe contul de Instagram

Pentru FCSB, meciul cu Dinamo este unul foarte important, având în vedere diferența de 6 puncte dintre roș-albaștri și ocupanta locului 1, CS Universitatea Craiova.

Citește mai multe știri despre FCSB:

FCSB. Primul jucător la care Mihai Stoica renunță în noul mandat! Anunț oficial: „Ne-am înțeles cu un club! El e de acord”

FOTO Mihai Stoica are o nouă funcție la FCSB! Ce scrie pe site-ul oficial al clubului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
creeperno
creeperno  •  01 Octombrie 2020, 22:47

Voi va pregatiti sa ne invingeti cum ne-am pregatit noi de sampions lig

10152939634824858
Mikey Sirbu  •  01 Octombrie 2020, 22:28
Postat de caligulaclash pe 01 Octombrie 2020, 19:52

invers,avooortonule,pe prosport scrie ca pe langa morutan si cristea este negativ la tesul covid.

La ora la care am scris era doar un articol pe prosport in care zicea ca toți cei cinci erau inca pozitivi la rezultatul testelor miercuri (inclusiv Morutan și Cristea). Ce ești așa de sensibil? Nu m-am luat de echipa ta, nici de tine, m-am luat de propaganda ce o fac in ziare.

caligulaclash
caligulaclash  •  01 Octombrie 2020, 19:52
Postat de Mikey Sirbu pe 01 Octombrie 2020, 19:25

pe siteul prosport Morutan inca e pozitiv de covid 19. ce vindecari miraculoase. ori poate testarile astea se fac la fiecare jumatate de ora :))

invers,avooortonule,pe prosport scrie ca pe langa morutan si cristea este negativ la tesul covid.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close