FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

FCSB pierde un jucător important: "Vin marți la București să rezolvăm" » Care e situația lui De Amorim

Articol de GSP - Publicat luni, 19 iunie 2017 22:09

Impresarul Cătălin Liță a dezvăluit că Fernando Boldrin va pleca cel mai probabil de la FCSB. Mutarea va fi oficializată mâine, când oameni din conducerea lui Kayserispor vor veni la București.

FCSB va încasa 1,5 milioane de euro în schimbul fotbalistului de 28 de ani care a costat doar 300.000 de euro în vara trecută. 

"Cluburile s-au înțeles, jucătorul și el, dacă nu intervine ceva, Boldrin va pleca. Nu are ce să se mai întâmple. Și-au dat acordul să plece.

Domnul Becali nu-l dă pe Boldrin pentru că nu funcționa, ci pentru că fotbalul e un business.

Eram ferm convins că poate pleca de la Steaua după doar un an. Au fost discuții și cu PAOK. Probabil că a ales faptul că acolo e Șumudică.

Diferența de salariu este foarte mare. Va câștiga de cel puțin 3 ori mai mult. Mâine vin reprezentanții lui Kayserispor la București și se rezolvă tot", a zis Cătălin Liță la TV Dolce Sport.

...despre De Amorim: "De Amorim e jucătorul Stelei. Mai are 4 ani de contract. A început bine, dar apoi nu a mai avut evoluții așa bune. Toată lumea are însă încredere în el. E dificil să-i găsesc o echipă care să-i satisfacă pretențiile Stelei. Nu e dispusă să-l lase să plece pe orice sumă. Steaua încă are încredere în el". 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (4)
tinn
tinn  •  20 Iunie 2017, 00:58
Postat de poison pe 19 Iunie 2017, 22:25

Bine ca pleaca, era cel mai tehnic de acolo! Bravo JJ Cap de Pluta!!

dadea lectii oricui la pase de 5 m in lateral

ady_mourinho
ady_mourinho  •  20 Iunie 2017, 00:05

de amorim e popa2....o sa ne rugam sa plece odata....

iosif_vs
iosif_vs  •  19 Iunie 2017, 22:35

bai gigi, nu puteai sa-l vinzi pe de amorim? A, dar probabil pe ala nu il cumpara nimeni

Vezi toate comentariile (4)
Comentează