FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - POLI IAȘI 1-1

FCSB - Poli Iași 1-1 // Gigi Becali a reacționat după egalul cu ieșenii: "Dacă vom juca așa, adio campionat!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 august 2017 23:48

Gigi Becali s-a arătat dezamăgit de evoluția celor de la FCSB după ce au remizat într-un meci din etapa a 5-a cu Poli Iași, scor 1-1.

"Cu Iașiul acasă nu ai voie să nu câștigi. Dacă vom juca așa, adio campionat!

Asta e situația! O să mai iau jucători pentru a fi concurență. Nu putem avea scuză că am odihnit jucători pentru alte meciuri.

M-a dezamăgit toată echipa, nu doar apărarea. Ce să-i reproșez lui Dică?!", a declarat Gigi Becali.

"Arbitrii i-au dat lui CFR un penalty inventat și nouă nimic"
Gigi Becali, patron FCSB

CLASAMENT:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (60)
atto1
atto1  •  10 August 2017, 12:53

Noua nu ne-a dat nimic. ..... Asteptati, poate va da si voua 11 metri ,ce naiba,trebuie sa luati campionatul si mai ales....milioanele !

tihi
tihi  •  10 August 2017, 12:46

FCSB nu va castiga in acest an campionatul. Campionul va fi CFR CLUJ. Sub conducerea lui mm stoica, FCSB NU VA AJUNGE CAMPIOANA!

hmmmm
hmmmm  •  10 August 2017, 10:58

Pai nea Gigi, poti sa-i aduci si pe Ronaldo, Messi si Neymar, cu tine antrenor tot nu faci treaba. Pune un antrenor bun si lasa-l sa-si faca treaba!

Vezi toate comentariile (60)
Comentează