FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

FCSB pregătește înlocuirea căpitanului Pintilii! Vrea un jucător din Liga 1, iar clubul și-a dat acordul: "Îl dăm la schimb"

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 septembrie 2017 11:14

FCSB s-ar putea despărți în iarnă de Cătălin Golofca, jucător care nu mai e în grațiile lui Gigi Becali. Fotbalistul ar putea ajunge înapoi la Botoșani, iar la formația lui Nicolae Dică ar urma să ajungă Artean de la Poli.

Ionuț Popa este gata să se despartă de fotbalistul său, însă doar dacă FCSB îl dă la schimb pe Harlem Gnohere. Cele două cluburi au negociat și în vară pentru transferul lui Artean.

"Poate se va face la iarnă. Cred că oricare jucător din România și-ar dori să joace la Steaua, pentru că din punctul meu de vedere este cea mai bună echipă din România", a zis fotbalistul.

Popa a comentat și el posibilul transfer, dar doar dacă va fi la schimb cu Gnohere: "Ce mi-ar plăcea mie băiatul ăsta. Extraordinar".

Andrei Artean are 24 de ani și evoluează pe postul de mijlocaș central. În prezent este cotat la 600.000 de euro și a mai jucat în cariera sa la Vâlcea și Caransebeș. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
indolentu
indolentu  •  23 Septembrie 2017, 18:32
Postat de liviuemil pe 23 Septembrie 2017, 17:08

Dica, schimba sistemul in 4-3-3 ca m-am saturat de atitea mijlocasi!

nu poate ba liviuumil sa faca asta fiinca ie ca tine adica umilce nu intelegi?

indolentu
indolentu  •  23 Septembrie 2017, 18:30
Postat de John Milne pe 23 Septembrie 2017, 17:03

Zisu e clona ta bai clatita

tot in statia de tacsiuri si clienti ioc?

liviuemil
liviuemil  •  23 Septembrie 2017, 17:08

Dica, schimba sistemul in 4-3-3 ca m-am saturat de atitea mijlocasi!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează