FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

FCSB, refuzată clar de un fotbalist din Liga 1: "Ușile sunt închise de mult, mâine țin cu Dinamo"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 aprilie 2017 22:50

Fundașul lui CFR Cluj, Ionuț Larie (30 de ani) a fost chestionat la finalul partidei pierdute de clujeni în fața lui CS U Craiova (0-3) cu privire la un transfer la FCSB, însă exclude această posibilitate.

"Mâine sper să câștige Dinamo. Ușile Stelei pentru un transfer în vară sunt închise de mult. Nu am nicio oferta nici de la CFR, nu am cum să-mi prelungesc contarctul", a declarat Larie la TV Digi Sport.

Contractul lui Larie cu CFR Cluj expiră la finalul acestui sezon, după ce s-a transferat în 2014 de la Viitorul.

1.000.000 €este cota lui Larie pe site-ul transfermarkt.com

"La Steaua nu voi merge cu siguranță. Ori la CFR, ori în străinătate. Steaua nu-și permite să mă ia. Nu sunt scump, dar am eu fixurile mele" Ionuț Larie, în februarie 2017

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (98)
balauru48
balauru48  •  01 Mai 2017, 12:07
Postat de Pompiliu Bota pe 01 Mai 2017, 09:01

Acest piticotoc rrrefuza Steaua desi nu l-a chemat nimeni !

Toti sunt "piticoti" pentru tine. Nu m-as mira sa ai 1.50 m si sa suferi de acel complex de inferioritate, prostalache! :)))

drgr
drgr  •  01 Mai 2017, 09:41

A descoperit Latrie ca daca faci valva poate te cauta si pe tine cineva. Inteleg ca nu vrea sa joace la Steaua, o avea el motivele lui, dar aroganta asta o aa il coste . Cumsanegabaminseama.ro

valentinn10
valentinn10  •  01 Mai 2017, 09:16

Mai amaratule , tu nu te-ai uitat in oglinda , saracule , ce sa cauti tu la STEAUA ca magazioner au , a , da, mai e un loc la caratul echipamentelor dar vezi ca si acolo sunt 6 pe loc si cu mintea aia nu te vad , asa ca mai bine stai acasa , ce zici...

Vezi toate comentariile (98)
Comentează