FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

FCSB s-a înțeles cu Dinamo pentru Nemec! Urmează întâlnirea decisivă cu Gigi Becali: toate cifrele mutării

Articol de GSP - Publicat marti, 21 noiembrie 2017 20:49

Telenovela "Nemec la FCSB" a ajuns spre final. Se așteaptă deznodământul. În această seară, Ionuț Negoiță a avut o întâlnire cu Valeriu Argăseală care ar putea fi decisivă în stabilirea finalului.

Dinamo și FCSB au ajuns la un acord privind suma transferului, 400.000 de euro pentru Negoiță, care vrea să vândă tot ce se mai poate de la club, iar atacantul slovac are acordul roș-albilor să discute de mâine cu Gigi Becali și cu compania.
Inițial, în momentul în care a sondat piața, Gigi Becali i-a oferit 200.000 de euro, apoi 250.000 de euro, vârfului dinamoviștilor.

Doar că Nemec a declinat oferta, așteptând altele din străinătate, fiindcă ar vrea să plece din 2018 din România. Acum, Becali este gata să pluseze: la cei 250.000 de euro drept salariu anual, încă 100.000 de euro la semnătură! Rămâne acum ca Nemec să dea un răspuns concret roș-albaștrilor, oferta este la el, iar Dinamo a spus "da".

Gigi Becali a declarat de la prânz vizavi de situație: "Am făcut o nouă ofertă pentru Nemec și suntem aproape să ajungem la un acord. Cine a zis că nu poate să fie vândut Nemec la Steaua?

Lucrătorii de la Dinamo, nu patronul Negoiță. Încă negociem". Inițial, președintele dinamovist Alexandru David declara, la fel ca Ionel Dănciulescu, directorul sportiv: "Indiferent de ofertă, nu o să vindem niciun jucător la FCSB. Asta este dorința domnului Negoiță. Chiar dacă jucătorul se înțelege cu FCSB, Dinamo nu mai este de acord cu mutarea". 

2 goluriși 2 assist-uri în 16 meciuri a reușit Nemec în acest sezon de Liga 1

11.000 €pe lună câștigă Nemec la Dinamo în acest moment

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
tonyys
tonyys  •  22 Noiembrie 2017, 08:40

dinamo a devenit pepiniera Stelei.

demolarii
demolarii  •  22 Noiembrie 2017, 04:19

E clar că Dinamo e cel mai mare club de fotbal din Romania. 80% din știrile despre Dinamo sau dovedind a fi "fackenews". Știrea vânzării lui Nemec- se prezintă sume de transfer, dar problema de baza referitoare la acordul jucătorului e tratata superficial. Îi dă Becali acolo o și mă in plus și jucătorul, nu contează omul, o sa fie mulțumit. Am mai citit o știrea că Dinamo e dispusă sa cheltuiască vreo 200 de mii de euro că să-l schimbe pe Miriuta cu Niculescu. Super, dar Dinamo se chinuie sa țină cheltuielile sub control de 5 ani. In plus și Niculescu și Miriutas-au declarat mari dinamoviști. De ce nu ar antrena pe bonusuri Niculescu, iar Miriuta să rezilieze pe gratis? Doar nu sunt bani publici, că să pui borduri să iasă costul....Dar e clar: Doar Dinamo București e interesanta pentru publicul Ligii I. In rest ciurucuri....

dvd1
dvd1  •  22 Noiembrie 2017, 00:00

retrageti echipa Dinamo din campionat chiar acum. Desfiintarea. De ajuns cu agonia. trebuie sa auda cineva si sa retraga echipa odata pt totdeauna din campionat. Huo Dinamo pt unde ati ajuns

Vezi toate comentariile (30)
Comentează