FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

FCSB se luptă cu o campioană a Europei pentru Moruțan » Impresarii vor fi diseară în tribune

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 decembrie 2017 17:27

FCSB a făcut deja o ofertă pentru Olimpiu Moruțan de la FC Botoșani, însă Valeriu Iftime anunță că între timp și cei de la Dinamo Kiev au venit cu o ofertă pentru mijlocașul de 18 ani.

"La această oră, eu am pe masă o ofertă concretă şi destul de bună pentru nivelul Ligii 1 de la Gigi Becali pentru transferul lui Moruţan. Dar, între timp, am primit o ofertă mai bună din punct de vedere financiar de la un impresar ucrainean. El o să vină şi la meciul cu Steaua. Nu este corect să vă spun dacă el reprezintă Dinamo Kiev sau nu pentru că nu vreau să înţeleagă Gigi Becali că licitez cu el.

Eu am avut mai multe discuţii cu Gigi Becali , iar dânsul este conştient că şi eu sunt un om de afaceri. Dar pe lângă impresarul ucrainean la acest meci o să vină şi un impresar din Anglia, dar şi unul din Italia. După meciul cu Steaua eu o să mă gândesc foarte bine unde îl voi da pe Moruţan.

Oricum condiţia ca el să rămână până în vară la Botoşani este acceptată de toată lumea cu care am discutat. În cursul zilei de luni mă voi întoarce în România şi mai mult ca sigur voi lua o hotărâre", a declarat Iftime pentru Fanatik.

600.000 €e cota de transfer a lui Moruțan, conform transfermarkt.de

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
mosvasile
mosvasile  •  10 Decembrie 2017, 19:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  10 Decembrie 2017, 19:05
Postat de zagna pe 10 Decembrie 2017, 18:24

Nene, da-l oriunde, numai la rusi, nu !

Exact , Bourceanu a patit-o recent pe un teren inghetat .Daca tot nu vor sa-l mai tina ,sa-l lase ori la FCSB ori la CFR. Culmea baiatul e clujean. S-ar bucura si parintii. Iar la Cluj ar fi respectat.

100002473541087
Danut Ognean  •  10 Decembrie 2017, 18:46

oriunde numai la fcsb nu ca devine o nulitate daca merge acolo vezi cazurile golofca si aluibec care au devenit epave la fcsb sau cazul lui deamorin

Vezi toate comentariile (4)
Comentează