FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

FCSB se refuză » Confesiunile unui antrenor care a lucrat cu Gigi Becali: "Eu am fost naiv, am crezut în bunătatea omului"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 14 decembrie 2017 13:43

Dorinel Munteanu a stat mai puţin de două luni pe banca celor de la FCSB în 2008 şi susţine că a fost naiv în momentul în care a acceptat oferta făcută de Gigi Becali.

Fostul fotbalist al roş-albaştrilor a adăugat că Nicolae Dică a ştiut în ce condiţii va merge pe banca celor de la FCSB, în contextul în care Gigi Becali se implică în alcătuirea echipei trimise în teren de tehnician.

"Eu am fost puțin naiv atunci când am acceptat oferta de la Steaua. Am crezut în bunătatea omului, dar nu îmi pare rău, pentru că face parte din viață. E total diferită situația lui Dică.

Nu e niciun afront față de patronul Stelei, care face lucruri bune și investește, dar sunt antrenori și antrenori, care acceptă și care nu acceptă. Este adevărat că știi la ce să te aștepți, când accepți oferta.

Dar, din punctul meu de vedere, trebuia să compare mai mulți factori. Eu am trecut prin acest lucru: dacă întrebi orice antrenor, spune că Steaua e de nerefuzat. E, uite că este de refuzat. Mulți antrenori ar trebui să se gândească, atunci când iau decizii", a spus Dorinel Munteanu, citat de TV Digi Sport.

Dorinel Munteanu şi Nicolae Dică au fost colegi la FCSB, în perioada 2004-2005.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
haideusicfr
haideusicfr  •  15 Decembrie 2017, 11:42

In "scaunul " acela statea si Petru Groza.....

valentinn10
valentinn10  •  14 Decembrie 2017, 20:04

Dar cine *** si cand ti s-a oferit tie postul de antrenor laSTEAUA ca sa refuzi, frstratule? ca daca te cheama Gigi acum, pe jos fugi la palat. Auzi , STEAUA se refuza...de catre cine?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentinn10
valentinn10  •  14 Decembrie 2017, 20:04

Dar cine dracu si cand ti s-a oferit tie postul de antrenor laSTEAUA ca sa refuzi, frstratule? ca daca te cheama Gigi acum, pe jos fugi la palat. Auzi , STEAUA se refuza...de catre cine?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează