FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SPORTING, 23 AUGUST, 21:45, PROTV, DOLCE, GSP.RO

FCSB - Sporting » 10 titulari şi 3 dileme majore! Ce probleme are Nicolae Dică înainte de meciul carierei ca antrenor + Două variante pentru primul "11"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 21 august 2017 00:00

Cu cât se apropie mai mult ora de start a meciului de miercuri seară, FCSB - Sporting, 0-0 în tur, cu atât cresc tensiunea şi adrenalina în interiorul Stelei.

Se joacă pentru zeci de milioane de euro, dar şi pentru ceva ce Dică şi jucătorii lui ar putea întâlni o singură dată în viaţă. Nick să se dueleze cu cei mai mari antrenori din lume, gen Guardiola, Mourinho, Zidane, Ancelotti, Conte sau Alegri, iar fotbaliştii roș-albaștri cu staruri precum Messi, Ronaldo, Neymar, Hazard, Pogba, Lewandowski, Dybala etc.

Pentru a ajunge acolo, Steaua trebuie să treacă de cel puţin 90 de minute cu Sporting. Iar în perspectiva duelului cu trupa lui Jorge Jesus, Dică are de luat câteva decizii cruciale în privinţa modului cum va alcătui primul "11":

1. Budescu titular?
2. Unde va juca Teixeira?
3. Rezistă Achim presiunii?

ECHIPA PROBABILĂ A lui FCSB:

Varianta 1
Niţă - Enache, Larie, Momcilovici, Morais - Ov. Popescu, Teixeira - Golofca, Budescu, Fl. Tănase - Alibec

Varianta 2
Niţă - Enache, Larie, Momcilovici, Morais - Ov. Popescu, Vl. Achim - Teixeira, Fl. Tănase, Golofca - Alibec

Ultimele detalii despre situația de la FCSB înainte de duelul pentru grupele Ligii, cu Sporting Lisabona, aflați doar din ediția tipărită de azi și de pe platforma digitală!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (29)
597580280631727
Gigi Popescu  •  21 August 2017, 10:05

Eu as juca cu Golofca varf si nu cu Alibec. Golofca e mai fasnet, are capacitatea sa tasneasca de langa adversar, Alibec este mai greoi si trebuie sa darame adversarii ca sa scape de ei. In plus, Alibec si Budescu sunt geniali in a da pasa decisiva de care sa profite Golofca.

sexilian
sexilian  •  21 August 2017, 09:59

niculae vezi tu cu dilemele tale,sa nu iasa dracu vreo bomba.......

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  21 August 2017, 08:42
Postat de valentinn10 pe 21 August 2017, 01:32

Nu conteaza pe cine bagi Dica , toti sunt buni ca de aia sunt la STEAUA, important e ca cine intra sa dea tot, da tot ce are el mai bun, acum e momentul ca fiecare, individual sa arate ce stie iar echipe sa fie intro coeziune formidabila, ca niciodata ori macar ca la Lisabona in tur. FORTA STEAUA, HAI STELUTA, SPERANTA ROMANIEI, restul e mancatorie de, pe ca si-l doresc cu ardoare...doar cainii si cativa ca ei...

sa-l dea careva afara de pe site pe frustratu` asta c*** *** la fiecare post, ca mi-e mi s-a acrit de asa copil strivit!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close