FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali: "Îi voi da 100.000 de euro lui Morais, dar nu acum. Nu e normal așa?"

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 mai 2017 18:54

Gigi Becali a vorbit despre transferul lui Junior Morais la FCSB. Patronul roș-albaștrilor a explicat de ce nu i-a plătit prima de instalare brazilianului Astrei, dar și care e motivul pentru care giurgiuvenii nu-i mai pot prelungi contractul. 

”Nu i-am dat niciun ban! Păi cum să-i dau? Chiar dacă vine cu actul acela că este liber de la Astra, tot nu-i dau acum.

Îi voi da 100.000 de euro, prima de instalare, atunci când băiatul se instalează, nu e normal așa? Atunci când începe munca la Steaua, adică în iunie”, a declarat Becali pentru Fanatik.

...despre procesul dintre Morais și Astra: "Băiatul a semnat cu noi în decembrie, dar Astra i-a activat clauza aceea, că-i prelungește contractul.

Numai că ar fi trebuit s-o facă în 45 de zile, iar ei au făcut-o după 75! Așa că Morais va câștiga la Comisie, iar noi vom înregistra la LPF contractul lui", a mai zis Becali.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
fangigi
fangigi  •  07 Mai 2017, 20:15

fc fcsbecali sa RUSINEA ROMANIEI!

zizu
zizu  •  07 Mai 2017, 20:05

steaua sau fcsb singura echipa care e sustinuta si acum de familia dictatoriala ceausescu si care e sustinuta de niste puscariasi...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close