FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 2-1

FCSB - VIITORUL 2-1 // Familia Hagi, repetentă în meciul cu FCSB » Ce notă a primit Budescu după un nou număr de magie + cine a fost cel mai slab stelist

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 12 martie 2018 08:22

FCSB a debutat cu succes în play-off, învingând-o pe teren propriu pe Viitorul, 2-1, într-un meci în care a fost salvată din nou de Constantin Budescu, autor al unui supergol. 

Cel mai bun stelist din meciul de aseară a fost de departe Constantin Budescu. "Costică" a deschis scorul printr-un supergol, a fost cel mai activ om din ofensiva FCSB-ului și a primit 8 din partea Gazetei Sporturilor.

Folosit de Dică în centrul apărării, Marko Momcilovici nu a dezamăgit. Sârbul a dat multă siguranță a apărării și a înscris golul de 2-0. A primit 7 din partea Gazetei Sporturilor.

Cei mai slabi steliști au fost Junior Morais, notat cu 4, dar și Romario Benzar și Harlem Gnohere, ambii primind nota 5.

Denis Alibec, revenit în teren după absență de mai bine de o lună, a intrat bine în meci și a primit nota 6. 

De partea cealaltă, Viitorul a avut o apariție palidă pe Arena Națională și a contat în ofensivă sporadic în repriza a doua.

Ianis Hagi și Aurelian Chițu, principalele guri de foc din ofensiva Viitorului, au fost inexistenți și au primit 4 din partea Gazetei, la fel ca Doru Dumitrescu.

Nici tehnicianul Viitorului nu a primit notă de trecere, fiind notat cu 4.

Vezi aici cronica meciului FCSB - Viitorul 
VIDEO cu golurile partidei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
gabriel63
gabriel63  •  12 Martie 2018, 17:55

Trupa de la malul marii este in decalaj de aprox 3 luni, a disputat meciul cu marele ...FCSB dar cu obiceiuri de Craciun *** . Craciun fericit !! Viitorul !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1438737976426490
Tomescu Alexandru  •  12 Martie 2018, 16:57
Postat de Robert Sergiu pe 12 Martie 2018, 10:38

golul lui costy a fost de kilograma superb toata stima forta steaua

Bine le mai zici Bibicule:kilograma ,nu!!!!!Tara de prosti.

1438737976426490
Tomescu Alexandru  •  12 Martie 2018, 16:54

A fost ofside la golul al doilea al FCSB.Momcilovici era in ofside.De ce nu comenteaza nimeni faza?!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează