FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VOLUNTARI

FCSB-VOLUNTARI. Nicolae Dică, mesaj clar pentru fanii echipei, înainte de debut: "Veniți și pentru mine la stadion!" » Ce spune înaintea debutului oficial

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 iulie 2017 10:39

Nicolae Dică a vorbit despre debutul ca antrenor al FCSB-ului. Antrenorul roș-albaștrilor îi roagă pe suporteri să vină la stadion, mâine, cu Voluntariul, de la ora 21:00.

A vorbit despre situația accidentaților, dar n-a ocolit subiectul legat despre lupta la titlu. 

"Emoțiile sunt cam la fel de mari ca atunci când eram jucător și am debutat. Și atunci și acum au fost emoții mari. Dar sunt emoții pozitive.

E bine că avem un lot puternic, concurență pe posturi, sper ca mâine să iau decizia cea mai bună și să facă o echipă care va câștiga meciul", a zis Dică la conferința de presă. 

...despre suporteri: "Îmi doresc ca suporterii să vină lângă echipă. Mi-aș dori să vină în număr cât mai mare, și băieții vor asta. Sunt sigur că dacă vor veni vor vedea o atitudine a băieților, care îi va bucura.

Sincer, m-aș bucura să vină și pentru mine. Mi-au zis și oamenii pe stradă că vor veni lângă echipă acum, că eu am ajuns aici. Îmi doresc mult să avem suporterii lângă noi".

...despre lupta la titlu: "Noi, CFR Cluj, Dinamo, Viitorul și Craiova ne vom bate pentru campionatul. Au mai fost declarații și în anii trecuți că Steaua va lua campionatul la 10 puncte și anul trecut s-a zis la fel și nu s-a reușit. E important să muncim și să ne îndeplinim obiectivul".  

...despre problemele de lot: "Denis a început antrenamentele normale, a început să și joace. Enache a revenit și el la antrenament cu echipa. Nu știm sigur cu Enache. Mâine vom vedea dacă vor fi 100%". 

FCSB - FC Voluntari este duminică, de la 21:00, în direct la TV Digi Sport, DolceSport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  15 Iulie 2017, 15:47

la cat a fost de "iubit" cand juca...

bigd
bigd  •  15 Iulie 2017, 14:00
Postat de kingdom.of.jerusalem pe 15 Iulie 2017, 12:50

Ce om normal la cap poate sustine echipa breloc a lui gigibelciug?? Pana si Lutu e un breloc mai important pentru ciobanulalbanez...

Nu te lasa :))

supereduardo10
supereduardo10  •  15 Iulie 2017, 13:54

Cam cine sa vina la stadion? *** lui nea Gigi? :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează