FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

FCSB VS CFR CLUJ » CALCULE: 4>27 :) ”Roș-albaștrii” și-au dat cu stângu-n dreptul! CFR are toate atuurile cu două etape înainte de final

Articol de GSP - Publicat luni, 07 mai 2018 23:06

CFR Cluj a primit un cadou nesperat și a revenit pe primul loc cu două etape înainte de final. Eșecul de la Iași al celor de la FCSB, 0-1, îi aruncă pe steliști la mâna rezultatelor.

După remiza de pe Național Arena dintre FCSB și CFR Cluj, 1-1, ”roș-albaștrii” aveau prima șansă la câștigarea trofeului. Lucrurile s-au schimbat radical la finalul etapei a opta din play-off. Echipa lui Nicolae Dică a pierdut dramatic la Iași, iar trofeul e acum tot mai aproape de CFR.

Program mai bun pentru cfr

Clujenii depind doar de ei în ultimele două runde, când două victorii le aduc cel de-al patrulea titlu din istorie. Pentru FCSB, două victorii nu mai sunt suficiente pentru cel de-al 27-lea campionat din palmares. ”Roș-albaștrii” au nevoie de ajutorul Astrei și al Viitorului, care trebuie s-o încurce pe CFR pentru ca titlu să se întoarcă la București după trei ani de așteptare.

Programul îi favorizează pe clujeni. Ambele echipe vor evolua pe teren propriu în ultima rundă fața unor adversari accesibili. FCSB are însă o deplasare de foc lunea viitoare, la Craiova, când va evolua în premieră pe noul ”Ion Oblemenco” din Bănie. ”Feroviarii” au trecut în week-end de acest obstacol, impunându-se cu 1-0 pe teren propriu în fața Craiovei, după ce oltenii au ratat un penalty în prelungiri.

CFR Cluj - 44p FCSB - 43p
Astra (d) U Craiova (d)
Viitorul (a) Astra (a)

Astra dirijează lupta

Cele două rivale la titlu o vor întâlni în ultimele două runde pe Astra. Giurgiuvenii pot influența în mod direct duelul de la distanță dintre CFR și FCSB. Mai întâi vor primi vizita CFR-ului, pentru ca în ultima rundă să meargă pe Național Arena. În meciurile din tur, giurgiuvenii au remizat în Gruia, 1-1, și au pierdut lamentabil acasă cu FCSB, 0-3. Dacă rezultatele s-ar repeta, FCSB ar reveni pe primul loc.

Meci de baraj pentru titlu!?

Cum ambele meciuri directe dintre CFR și FCSB s-au încheiat cu același scor, 1-1, există posibilitatea ca titlul să se decidă într-un meci de baraj cu trofeul pe masă. Pentru ca acest lucru să se întâmple, cele două formații trebuie să termine la egalitate de puncte și cu un golaveraj identic, adică același număr de goluri primite și același număr de goluri marcate. FCSB ar trebui să obțină în ultimele două runde cu un punct mai mult decât CFR, clujenii să marcheze cu 3 goluri mai mult pentru ca golaverajul și numărul de goluri marcate să fie identic. Momentan, golaverajul clujenilor este 9-6, iar cel al rivalei 12-6.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
its1134
its1134  •  08 Mai 2018, 18:36
Postat de haideusicfr pe 08 Mai 2018, 07:51

Bravo Poli! Respect!

Oare nu ți-e rușine? Ai uitat ce-ai zis de când a făcut CFR egal cu Iași? Gata? S-a șters? Chiar deloc demnitate? Zero?

its1134
its1134  •  08 Mai 2018, 18:34
Postat de mariuss72 pe 08 Mai 2018, 09:03

Titlul se va decide la TAS, Gigi stie.

Un exemplu de titlu câștigat la TAS sau ești coprofag. :)

mariuss72
mariuss72  •  08 Mai 2018, 09:03

Titlul se va decide la TAS, Gigi stie.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează