FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FCSB

Iordănescu pregătește surpriza pentru Mutu » Pe cine vrea să mizeze în FCU Craiova - FCSB + Două noutăți de ultimă oră și la olteni

FOTO: facebook.com/FCSBOfficial
FOTO: facebook.com/FCSBOfficial

Articol de - Publicat sambata, 18 septembrie 2021 13:30 / Actualizat sambata, 18 septembrie 2021 14:00

Atacantul Constantin Budescu a făcut deplasarea la Craiova și e de așteptat ca Edi Iordănescu să-l debuteze pe parcursul meciului de azi, cu FCU Craiova.

  • FCU Craiova 1948 joacă acasă cu FCSB, de la ora 20:00. Meciul e liveTEXT pe GSP.ro, televizat de Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport+ și, în premieră, de Prima TV. 

În etapa trecută au jucat Keșeru și Valentin Gheorghe, când au și marcat, iar în această rundă e de așteptat să apară în echipa FCSB-ului și cea de-a treia achiziție a clubului după ce Edi Iordănescu a fost instalat ca „principal". 

Costantin Budescu și-a revenit după accidentarea suferită înaintea derby-ului cu Dinamo și a fost inclus în lotul cu care vicecampioana s-a deplasat în Bănie. Sunt șanse foarte mari să și bifeze primele minute în roș-albastru, însă Iordănescu junior nu e încă hotărât dacă să-l folosească din postura de titular sau să-l introducă pe parcurs. 

Budescu n-a mai jucat fotbal deloc de peste 3 luni. Ultimele lui apariții au fost pentru echipa națională a României, în meciurile amicale pe care „tricolorii" le-au susținut la începutul lunii iunie cu Georgia, 1-2 și Anglia 0-1. În prima partidă a bifat 33 de minute, iar împotriva englezilor a fost pe teren 11 minute.

Budescu n-a mai evoluat în Liga 1 din februarie, când îmbrăca tricoul Astrei. Apoi a plecat în Arabia Saudită, unde s-a salvat de la retrogradare cu Al Damac, echipă cu care mai avea contract până în vara lui 2022, dar a reziliat de comun acord. Dacă Budescu va juca astăzi va însemna o reîntoarcere în echipa FCSB-ului după o pauză de 3 ani și 4 luni. 

În sezonul 2017-2018, atacantul a avut prestații foarte bune. A jucat în 37 de jocuri, în toate competițiile și a produs nu mai puțin de 26 de goluri: 14 le-a înscris și la alte 12 a oferit pasa decisivă. 

20.000 de europe lună e salariul lui Budescu. A semnat cu FCSB pe un sezon, cu o primă de instalare de 200.000

M-am apucat serios de fotbal abia la 30 de ani. Vreau să joc până la 40 de ani, ca să am cel puțin 10 ani în care să mă dedic total fotbalului
- Constantin Budescu

Surprize pregătite și de Mutu la FCU Craiova pentru duelul cu FCSB 

Oltenii au anunțat ieri că îi au în lot pentru meciul de azi și pe Juan Bauza și Samuel Asamoah. 

„Decarul” revine după accidentarea la gleznă suferită acasă cu FC Voluntari (1-2), în timp ce mijlocașul central ghanez s-a recuperat miraculos. Președintele Marcel Pușcaș anunțase în urmă cu două săptămâni că Asamoah a suferit o ruptură musculară și că va lipsi cel puțin 4 meciuri.

FCU Craiova - FCSB, echipe probabile:

FCU CRAIOVA: 1. Mogoșanu - 2. R. Negru, 4. Kovacic, 13. Diallo, 23. Bușu  - 77. Asamoah, 8. Dr. Albu, 16. V. Pop - 7. Vieira, 33. Compagno, 88. Marquet
REZERVE: 31. R. Popa, 3. L. Paramatti, , 9. Cl. Bălan, 10. Bauza, 15. Blidar, 17. Raicea, 25. Gajic, 27. Ondaan, 30. Van Durmen, 51. Sidibe
ABSENȚI: Vl. Achim, Baeten (accidentați), Huyghebaert (suspendat), Machado, Gremsl (nu au fost opriți în lot)
ANTRENOR: Adrian Mutu

FCSB: 99. Vlad - 2. V. Crețu, 4. Miron, 55. Vinicius, 33. Radunovic - 23. Ov. Popescu, 17. I. Cristea, 27. Olaru - 98. Cordea, 28. Keșeru, 9. Oct. Popescu
REZERVE: 1. Straton, 6. Haruț, 8. Șut, 11 Budescu, 13. Dumiter, 22. V. Gheorghe, 25. Perianu, 26. Oaidă, 77. S. Șerban
ABSENȚI: Panțâru, Fl. Coman, Fl. Tănase (accidentați)
ANTRENOR: Edward Iordănescu

FCSB, mesaj pentru fani

Azi, FCSB a publicat pe contul de Facebook mai multe informații importante pentru fanii care vor să asiste la meci.

  • „Suporterii care doresc să urmărească jocul alături de Peluza Nord Steaua sunt așteptați la Peluza Nord a stadionului din Craiova, de unde pot achiziționa biletele. Prețul unui tichet este de 10 LEI”
  • „Vă amintim faptul că este obligatoriu să faceți dovada vaccinării sau să prezentați un test negativ RT-PCR (nu mai vechi de 72 ore) sau antigen rapid (nu mai vechi de 48 de ore), fie să faceți dovada faptului că ați trecut prin boala COVID-19 în ultimele 180 de zile. Documentele justificative pot fi prezentate și în format digital!”
  • „Vă puteți testa și pe esplanada stadionului, la punctul de testare pus la dispoziție de clubul organizator, între orele 16 și 20. Prețul unui test este de 30 LEI”
  •  „Minorii sunt EXCEPTAȚI de la prezentarea dovezilor amintite mai sus”

VIDEO Sosirea celor de la FCSB la Craiova

Citește și: 

Propunere din Liga 1 pentru Edi Iordănescu la FCSB: „E senzațional, ar fi bun pentru voi”

FCU Craiova, acuzată de rivali că dă bilete gratuite! Imagine dezolantă de la case + câte bilete s-au vândut pentru meciul cu FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
hi6coafor
hi6coafor  •  18 Septembrie 2021, 17:40
Postat de caravela pe 18 Septembrie 2021, 17:28

In Craiova lumea tine cu Universitatea Craiova, suporterilor lui Mititelu le e rusine sa recunoasca ca tin cu echipa lui, nu se afiseaza decat in zi de meci, in restul saptamanii sunt tinuti ascunsi sau participa la muncile campului la Booveni si Motatei.

care U Craiova ,clona aia aparuta peste noapte in divizia B la ordin PSD !?

caravela
caravela  •  18 Septembrie 2021, 17:28
Postat de rayclark pe 18 Septembrie 2021, 16:32

atata timp cat clonatii lui rotaru sunt o rusine mondiala si in craiova nu tine mai nimeni cu ei,nu conteaza.

In Craiova lumea tine cu Universitatea Craiova, suporterilor lui Mititelu le e rusine sa recunoasca ca tin cu echipa lui, nu se afiseaza decat in zi de meci, in restul saptamanii sunt tinuti ascunsi sau participa la muncile campului la Booveni si Motatei.

caravela
caravela  •  18 Septembrie 2021, 17:23
Postat de hi6coafor pe 18 Septembrie 2021, 17:16

Forta Steaua ,spre 27 ! HI6!

asta traieste in universul lui, Steaua e in liga secunda fara drept de promovare. Gigi castiga titlul de cel mai longeviv antrenor fara licenta.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează