FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Feblețea lui Contra și-a găsit echipă: s-a dus să-i salveze și pe alții! :) » Ce fac alți foști "pasageri" prin "Ștefan cel Mare"

Articol de - Publicat duminica, 17 decembrie 2017 16:11

Plecat pe ușa din dos de la Dinamo, Albin (31 de ani) a ratat complet ultimele 4 luni. N-a avut drept de joc pentru Veracruz, în a cărei proprietate a revenit.

Dinamoviștii au dezvăluit pentru Gazetă: "Mexicanii nu ne-au solicitat până acum certificatul internațional de transfer. Și nici la FRF n-au făcut adresă. Altfel, am fi fost informați. Noi am închis cu el, e liber de contract, cine va cere cartea verde, o va avea".

Albin și-a anunțat fanii pe 4 decembrie că a reînceput treaba, oficial, cu Veracruz. Pare slim fit față de perioada Dinamo, iar mexicanii speră că poate revitaliza formația "rechinilor roșii". Formația a avut un sezon mizerabil, încheind Apertura pe locul 17 din 18 competitoare! Echipa a fost la pământ, în ultimele 5 meciuri având tot atâtea eșecuri.

Fotbalist de miezul nopții

Juan Angel n-a rupt gura târgului în Capitală. Viața lui a fost mai activă după asfințit, în cluburile din Centrul Vechi, având de suferit și fizic după o noapte mai încinsă, care avea să-i atragă și despărțirea prematură de Dinamo, la mijlocul lunii august.

Fotbalistul s-a plâns, în prealabil, că-i este dor de familie și a solicitat o vacanță, în plin sezon competițional! N-a mai apărut la un antrenament după o repriză pugilistică în oraș și i-a fost desfăcut contractul de muncă.

15.000 €mii de euro pe lună câștiga Albin la Dinamo

40 de minutea jucat în medie sud-americanul pentru "câini" în cele 6 prezențe în alb-roșu

4 luni
luni au trecut de la ultimul meci oficial al lui Albin, la Iași, 1-2 cu Poli, pe 13 august

"Se vede că Mutu și Contra au fost mână-n mână și fac parte din categoria de așa-ziși experți. Românii abia câștigă câteva mii de euro, clubistul nocturn Albin a luat direct 15.000! Și-i știau bine viața! Plus alte epave cu contracte sfidătoare"
Cornel Dinu, administrator Dinamo, în august 2017

Ce fac alți FOȘTI "pasageri" prin Ștefan cel Mare

* Pape N'Daw (atacant, 24 de ani) - E liber de contract din vară, după ce a fost sub contract cu Niary Tally (Senegal), trecând, anterior, pe la Simba (Tanzania) și Township Rollers (Botswana)
* Kevin Zougoula (atacant, 29 de ani) - În lotul celor de la Tanda (penultimul loc în Coasta de Fildeș), n-a jucat în acest sezon.
* Alexandre Durimel (fundaș, 27 de ani) - Este la Chambly (liga a treia franceză) după ce-a mai jucat pentru CA Bastia și Sedan. N-a mai evoluat din octombrie.
* Joel Thomas (atacant, 30 de ani) - Joacă la FC Eindhoven, în liga a doua olandeză. Are 4 goluri în 10 meciuri.
* Steven Thicot (fundaș, 30 de ani) - Tocmai a semnat cu Melaka United (Malaysia), după jumătate de an fără angajament și după ce-a fost la Belenenses, Tondela și Larisa.
* Antonio Ghomsi (fundaș stânga, 31 de ani) - S-a lăsat de fotbal după ce-a rupt contractul cu Dinamo, în ianuarie 2016.
* Bernhard Janeczek (fundaș, 25 de ani) - Are 5 meciuri în 19 etape la Rheindorf Altach (locul 6 în Austria). Uneori, mai e împrumutat la echipa secundă a clubului, în liga regională
* Luca Ceccarelli (fundaș dreapta, 33 de ani) - Evoluează la San Marino Calcio, liga a patra italiană, și-a revenit după o accidentare. 

Faimă de circari

Constantin Anghelache a influențat aducerea, în vara lui 2013, a unor jucători precum N'Daw și Zougoula. Pape era plătit cu 750 de euro pe lună, Zougoula cu 2.000 de euro pe lună, că venea recomandat de titlul de golgeter al primei ligi din Cote d'Ivoire.

Senegalezul stârnea rumoare în tribune, ivorianul a fost eroul unui episod amuzant: prins descoperit de frigul de afară, sub 0 grade Celsius, atacantul n-a mai suportat, a umplut un recipient cu apă caldă în care și-a introdus picioarele și ghetele de joc pentru câteva zeci de secunde.

Gestul a fost în startul meciului, dar el a intrat pe teren abia în minutul 80, stând, practic, în ghetele înghețate aproape toată partida!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
mosvasile
mosvasile  •  17 Decembrie 2017, 19:55

Nu e prea clar in ce conditii a plecat Juan Angel Albin!Sa nu fie necazuri mai tarziu!La "profesionalismul" celor din conducerea lui Dinamo,nici nu ar fi pentru prima oara!

fangigi
fangigi  •  17 Decembrie 2017, 19:25

Contra si Mutu au dat numai lovituri!:)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează